Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Louvredak

Een louvredak is geweldig toevoeging aan jouw woning. Geniet optimaal op het terras, en met een druk op de afstandsbediening, krijg je direct een blauwe lucht te zien. Zonlicht en een flinke dosis frisse lucht. Alle warme lucht dat gevangen zit in het louvredak, komt vrij en het is weer lekker fris onder de veranda. De (standaard meegeleverde) motor doet geruisloos zijn werk. Je kunt zelf instellen in tot hoeverre je de lamellen wilt gaan opendraaien. Uiteraard kun je de lamellen ook compleet sluiten. Hiermee creëer je een waterdichte louvredak.

Louvredak banner

Een louvredak is enorm nuttig in een iedere situatie

Een louvredak kun je in alle weersomstandigheden gebruiken. Dit maakt een louvredak enorm nuttig. Maar ook zorgt een louvredak voor een prachtige uitstraling. De terrasoverkapping lamellen zitten allemaal strak in het dak, en dat zorgt voor een moderne en geometrische uitstraling. Een louvredak is bij een iedere woning perfect. Een louvredak heeft een moderne uitstraling en past dus perfect bij een moderne woning. Bij een landelijke woning zorgt een louvredak (oftewel pergola) voor een moderne touch. De louvredak is een ware toevoeging voor iedereen. Bekijk een waterdichte louvredak die weer- en windbestendig is en bestel deze online op Overkapping33.nl. Ga jij een pergola kopen op Overkapping33.nl?

Combineer met een glazen schuifwand

Een louvredak maak je compleet door deze te gaan combineren met een glazen schuifwand. Jouw terras is compleet gesloten en je kunt het beschouwen als een aanbouw. Men kiest er vaak voor om een lamellen overkapping met glazen schuifdeuren te combineren, omdat het voelt als een extra kamer in je woning. De lamellen zijn te bedienen in een gewenste richting. Kies er bijvoorbeeld voor om de lamellen met de zon mee te draaien. Zo zit je onder het louvredak de hele dag in het zonnetje, of juist in de schaduw als je dat wilt. En je geniet ook nog eens van de ventilerende werking van het open lamellendak. Wacht niet langer, bekijk de terrasoverkapping met lamellen en glazen deuren direct online en bestel tegen de scherpe louvredak prijs.