Service

Over ons

Overkapping33 is dé webwinkel van Nederland voor terrasoverkapping, glazen schuifwanden en carports. Wij kijken kritisch naar onze inkoop en op Overkapping33 vindt je dan ook afzonderlijk producten van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wil je een van onze producten komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom, daar adviseren wij je graag.

➤ Lees meer over ons.. 

Showroom Store33

Levering en levertijd

Zodra de bestelling bij ons is verwerkt, wat vaak dezelfde dag, zal je bestelling (afhankelijk van betaalmethoden) binnen ca. 5 tot 10 werkdagen worden geleverd. Meestal is dit sneller dan 10 werkdagen. Je krijgt ongeveer 2-3 dagen voordat de bestelling wordt afgeleverd bericht van onze transporteur. De transporteur stemt samen met je af of de leveringsdatum schikt. Op de dag van levering krijg je een uur van te voren een telefoontje van de chauffeur, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

➤ Lees meer over levering en levertijden..

 

Montage

Je kan kiezen of je jouw producten zelf wilt gaan monteren of dit te laten doen door een montage team. Besluit je om het zelf te gaan monteren, dan hebben we handige handleidingen die je stap voor stap uitleggen hoe je het moet gaan monteren (bekijk de montagehandleidingen in de producten). Wil je dit laten doen door een montage team is dit ook mogelijk. Wij werken samen met montagebedrijven die wij in contact kunnen brengen met jou. Het montagebedrijf kan een overkapping voor jou inmeten en monteren. Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen voor montage en- of inmeten.
 

Betaalmethoden


iDeal

    

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en eenvoudig online aankopen bij Overkapping33 betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw bank.

Betalen onder rembours 

    

Betalen onder rembours is ook gewoonweg mogelijk bij Overkapping33. Betaal pas wanneer je jouw producten in huis hebt. Wel vragen wij bij betaling onder rembours een kleine aanbetaling aangezien er transporten worden gepland. Bij standaard maten is dit een bedrag van € 100,- en bij maatwerk producten is dit 30% van het totaalbedrag.

Mistercash

   

Met Mister Cash kun je veilig, vertrouwd en zeer eenvoudig jouw online bestelling betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, vanuit je Belgische bank.

Overboeken

   

Bij het overboeken maak je het totaalbedrag, voor zowel je bestelling als eventuele verzendkosten, over naar de rekening van Store33 B.V. (ING). Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling doorgezet en ingepland voor jou. Schrijf het totale bedrag over naar het rekeningnummer die je terugvindt op je factuur. Vergeet niet in de omschrijving de factuurnummer te vermelden.

 

Retourneren

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Overkapping33.
Siergrind33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:

– Het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.
– Het product en/of de producten ongebruikt zijn.
– Het product en/of de producten schoon zijn.
– Het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.
– De bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
– Het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.

➤ Lees meer over retourneren.. 

Garantie 

Bij de terrasoverkappingen en glazen schuifwanden van Overkapping33 bieden we standaard 5 jaar fabrieksgarantie aan. Bij de carports hebben we standaard een fabrieksgarantie van 3 jaar.

 

Showroom in Venlo

Wil je ons aanbod bekijken of heb je vragen over ons aanbod? Dan kan je terecht in onze showroom. Wij kunnen daar je vragen beantwoorden en je verder helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Onze showroom ligt in Venlo (Limburg). Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur kun je hier terecht. Ook zijn we op zaterdagen geopend van 09:00 uur tot 15:00 uur en op donderdag avond van 18:00 tot 21:00 uur.

 

Klantenservice

Wij geloven in een uitstekende klantenservice, degelijke kennis van zaken en kwaliteitsproducten. Dat onze klanten tevreden moeten zijn, spreekt voor ons voor zich: wij streven naar enthousiaste klanten. Dit doen wij door snelheid en deskundigheid te leveren en eenvoudig bereikbaar te zijn. Geen callcenterpersoneel dat jouw vragen niet kan beantwoorden, maar vakmensen die jou graag willen helpen. Of je nou aan het oriënteren bent, al weet wat je wilt of een bestelling komt afhalen in onze showroom, wij staan graag voor je klaar.

Telefoon

Bel ons: 088 0555 333

Live chat

Chat live met een van onze medewerkers.

Mail ons

Ben je meer een schrijver? Dan kan je ons ook e-mailen!

Stel je vraag op Facebook

Wij streven erna om tijdens kantooruren binnen een uur antwoord te geven op al je vragen.