Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Pergola

Een pergola is binnen ons aanbod een aluminium terrasoverkapping met aluminium lamellen. Een pergola is een ware toevoeging in de tuin. Wanneer je de pergola in jouw tuin toepast, straal je luxe uit. De pergola is naast een luxe en moderne terrasoverkapping ook enorm praktisch in de tuin. Je kunt de lamellen van deze lamellen overkapping geheel naar wens kantelen op een gewenste positie. De lamellen bedien je eenvoudig en snel met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Wacht dus niet langer en bekijk eens ons aanbod van de pergola’s die wij aanbieden.

Pergola banner

Een pergola overkapping op maat

De pergola overkappingen die wij aanbieden zijn allemaal maatwerk. Je kunt een pergola overkapping op maat bestellen in de webwinkel. Wanneer je hierboven op de banner ‘shop nu’ klikt, krijg je direct ons aanbod te zien. Wanneer je naar een gewenste pergola overkapping gaat, kun je vervolgens deze pergola tuin compleet naar wens samenstellen. Je kunt (op de millimeter nauwkeurig) een breedte en uitval aangeven. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kleur, de bediening en nog een aantal andere aspecten. Wanneer je jouw complete overkapping op maat hebt samengesteld, kun je deze online bestellen! Ook kun je uiteraard een offerte aanvragen. Dan stellen wij een offerte op maat voor je op in onze showroom, online of per telefoon.

Pergola aan huis of vrijstaand

Je kunt zowel de pergola aan huis als de vrijstaande variant in onze assortiment verkrijgen. De pergola aan huis is ideaal als je een compacte tuin en weinig plaats hebt. Met de pergola aan huis bespaar je ruimte en creëer je een aanbouw uitstraling. Ook kun je de pergola aan huis uitbreiden door glazen schuifwanden of vaste glaswanden toe te passen. Dit creëert helemaal een tuinkamer effect. De vrijstaande aluminium pergola is ook erg mooi in de tuin. Deze type tuinoverkapping zorgt ervoor dat alle aandacht van de tuin hier naartoe gaat. De vrijstaande pergola aan huis kun je overal passen en je kunt heerlijk barbecueën of genieten van de zon onder een vrijstaande overkapping. Wat je keuze ook is, wij bieden je het allebei aan.

Overkapping pergola in het echt bekijken

Wil jij de overkapping pergola in het echt zien? Overweeg dan eens om onze showroom te bezoeken in Venlo. Daar hebben we de overkapping pergola tentoongesteld. Je kunt de overkapping pergola bekijken, voelen en bedienen. Onze showroom is 6 dagen per te bezoeken door iedereen. Je hoeft geen afspraak te maken. Wij informeren en adviseren je graag wanneer je gewoon de showroom naar binnen loopt. Ook stellen we - compleet naar wens - een vrijblijvende offerte voor je op. Wacht dus niet langer, bezoek onze showroom in Venlo. Hier helpen we je graag met het kiezen van de juiste overkapping voor jouw situatie.

Standaard of pergola terrasoverkapping?

Naast de pergola terrasoverkapping, bieden we ook de standaard terrasoverkappingen aan in onze collectie. De ‘standaard’ overkappingen in ons aanbod zijn de overkappingen met glazen of polycarbonaat dakplaten. Deze overkappingen zijn een stuk goedkoper als de moderne pergola omdat deze niet zijn voorzien van luxueuze en elektrisch te bedienen lamellen. Wanneer je zoekt naar een degelijk budget terrasoverkapping of goedkope carport, raden we je zeker aan om deze overkapping te kiezen. Ga jij een pergola kopen of kies jij een terrasoverkapping? Bekijk beide en maak een keuze.