Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Veranda dak

Wil je een veranda dak toepassen? Doe dit met behulp van Overkapping33.nl. Wij bieden de veranda dak voor je aan in verschillende stijlen en types. De veranda daken in ons assortiment beschikken over een Europese keurmerk en zijn dus ook van A-kwaliteit. De veranda daken worden binnen 5 á 10 werkdagen aan huis geleverd. Zoals je ziet, wanneer je kiest voor een veranda dak bij Overkapping33 heb je vele voordelen! Bekijk ons assortiment veranda daken door hieronder op de banner te klikken!

Veranda kopen banner

Snel een veranda dak nodig? Kies voor express levering!

Wil je jouw veranda dak oftewel terrasoverkapping zo snel mogelijk thuis hebben? Dan kan je kiezen voor een express levering bij ons. Wanneer je een veranda, schuifpui of een van de andere producten - die met een vrachtwagen moeten worden bezorgd - hebt besteld wordt je ingepland in de route. Deze routes worden wekelijks ingepland door de transporteur en worden zo efficiënt mogelijk gepland. Wanneer je kiest voor een express levering, zorgen wij ervoor dat een vrachtwagen speciaal voor jou bestelling z.s.m. jouw kant op komt. De express levering is binnen 1 á 2 werkdagen. De express levering wordt in tegenstelling tot de standaard levering niet gratis aangeboden. Wanneer je kiest voor een express levering van je veranda dak oftewel buitenoverkapping, carport of andere producten betaal je eenmalig €200,-. Twijfel dus niet langer en kies voor een van de twee leveringsmogelijkheden van Overkapping33.nl. Ga jij een lamellen veranda of standaard veranda kopen op Overkapping33.nl?

Bestel eenvoudig online of in onze showroom

De twee meest gebruikte manieren om een bestelling te plaatsen van een veranda dak is bij Overkapping33.nl; in de showroom of online op de webwinkel. Online hebben we erg veel informatie beschikbaar over de veranda dak en andere producten. Wanneer je klikt op een product, zie je vervolgens technische tekeningen, productspecificaties en veel meer overige informatie over het product. In de showroom kun je onze veranda daken bekijken en voelen. Daarnaast helpen we je ook met het kiezen van de juiste veranda dak voor jouw situatie. Kies dus voor een van de mogelijkheden om je bestelling te plaatsen bij Overkapping33.nl. Wil je liever een bestelling plaatsen via e-mail, telefoon of live chat? dan kan dit natuurlijk ook! Voor onze e-mailadres, showroom adres en telefoonnummer kun je terecht op onze contactpagina.