Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Vaste Wand Lido Nero

Vaste Wand Lido Nero Mat Zwart

€ 479,00

Levertijd: 5-7 weken

De vaste wand uit de serie Lido is ideaal te combineren met de Lido Nero schuifwanden. De vaste wand wordt geheel op maat geproduceerd en aangeleverd met 8 mm gelaagd helder veiligheidsglas. Kies eenvoudig je gewenste vak verdeling of neem de vaste wand zonder vak verdeling. Deze vak verdeling kun je op eigen hoogte verwerken op je vaste zijwand. De kleurstelling van het aluminium bedraagt RAL9005 in structuur lakwerk.

De breedte van je vaste zijwand bepaal je aan de hand van de categorie. Wil je graag een zijwand van 89 centimeter breed? Klik dan de categorie 100 centimeter aan. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons bericht omtrent de exacte maatvoeringen aan te geven.

De hoogte van je vaste zijwand bepaal je aan de hand van de categorie. Wil je graag een zijwand van 219 centimeter hoog? Klik dan de categorie 230 centimeter aan. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons bericht omtrent de exacte maatvoeringen aan te geven.


Kies de vak verdeling. De verdeling 3 type is de meest gekozen look, echter kun je ook kiezen voor de landelijke uitstraling van verdeling 2 of de standaard verdeling 1. Op basis van jouw gekozen verdeling krijg je de benodigde profielen geleverd waarmee je deze look kunt realiseren. De profielen zijn erg eenvoudig in te korten.

* Vereiste velden

€ 479,00

Details

Een overkapping is uiteraard een ideale vorm om je woning, kantoorgebouw en of tuin te voorzien van schaduw en verfrissende verkoeling. Echter bij de keuze van een glasoverkapping en of polycarbonaat is de wens om het zonlicht oftewel het scherpe licht tegen te gaan. Hierbij is de Plimax een ideale voordelige zonwering passend voor vrijwel ieder type overkapping. De Plimax zonwering is verkrijgbaar in standaard afmetingen van 250, 300, 350 en 400 centimeter uitval met een breedte van 934 millimeter. Heb je echter een afwijkende afmeting dan is deze ook op aanvraag op maat te bestellen. Het doekkleur van de plissé zonwering is standaard leverbaar in de kleur zilvergrijs, ook hierbij geldt indien je graag een andere kleurstelling plissé doek wilt toepassen is op aanvraag mogelijk. 

Doordat het systeem zeer eenvoudig zelf te monteren is door middel van de montageset is de plissé zonwering de betaalbare zonwering voor je overkapping. Doordat de zonwering veelzijdig toepasbaar is bij diverse overige merken of leveranciers van overkappingen  Pas je plisse zonwering toe onder een overkapping met glas voor het tegenhouden van het irritante zonwering en tevens om een gemoedelijke warme sfeer te creëren. Wanneer verlos jij jezelf van het scherpe zonlicht?

Vaste Wand Lido Nero Mat Zwart

EUR

€ 479,00

0