Terrasoverkapping aluminium Mondo 4 Breed

€ 1.059,00
Levertijd 4-5 weken

Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 406 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 4-5 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

     Prijslijst montageservice banner

€ 1.059,00
Levertijd 4-5 weken

Onze Service

 Kosteloos thuis geleverd boven € 500,-

 Gratis onder rembours bestellen

 Betaal veilig met iDeal

 14 dagen bedenktijd

 Kom langs in onze showroom

 Levering in Benelux en Duitsland

Kun je me wellicht iets meer vertellen over deze terrasoverkapping?

De terrasoverkapping Mondo wordt geleverd met polycarbonaat van 98 centimeter breed maal de gewenste uitval van 250-300-350-400 en zelfs 500 centimeter. Het polycarbonaat is standaard leverbaar in helder, opaal of in warmtewerend opaal. De XS structuur polycarbonaat zijn afkomstig van de Duitse fabrikant Makrolon en wordt vooraf voorbereid met de benodigde tape. De maximale overspanning op twee staanders bedraagt 500 centimeter. De uitval van de overkapping is teven leverbaar tot maar liefs vijf meter zonder enige extra verstevigingen aan te brengen. De terrasoverkapping is tevens in drie standaard kleurstellingen te bestellen zonder enige meerprijs en is leverbaar met een klassieke of rond gootafwerking. De garantie termijn bedraagt 5 jaar.

Hoe wordt de terrasoverkapping aluminium bezorgd?

De overkapping wordt geheel gratis thuis bezorgd binnen 6-7 weken na bestelling. Hierbij ontvang je per mail een bericht met hierin de leverdatum en het bijbehorend dagdeel waarin de overkapping bezorgd zal worden. Tevens wordt je een uur tot half uur vooraf gebeld door de chauffeur dat hij of zij eraan komen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je tevens een pakbon per mail met hierop de bestelde onderdelen. Print deze uit om eenvoudig te kunnen controleren bij de lossing en controleer deze vooraf zodat je zeker bent van de juiste producten.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online betaling via iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland). Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling. Tevens worden creditcards helaas niet geaccepteerd bij pin betalingen.

Hoe bepaal ik de hoogte van het muurprofiel en of de hoogte van de gootzijde?

De overkappingen zijn CE gecertificeerd onder de verwerking van acht graden. Deze acht graden komt overeen met een verloop van 14 centimeter per meter uitval. Kies je bijvoorbeeld voor een uitval van 3 meter dan bedraagt het verval in totaal 42 centimeter. Dit verloop wordt altijd berekend door de onderzijde van het muurprofiel te nemen in combinatie met de onderzijde gootzijde. We lichten het graag even toe door middel van een rekensom en een detailtekening. Is je hoogte aan de muurzijde bijvoorbeeld 290 centimeter maximaal dan bedraagt de afmeting onderzijde muurprofiel 275 centimeter. Met een verloop van 42 centimeter, oftewel de 3 meter uitval, is de onderzijde van de gootzijde zodoende 290 minus 15 centimeter muurprofiel en minus 42 centimeter verloop bij een uitval van 3 meter = 233 centimeter de onderzijde van je goot. Dit is nogmaals bij een montage van de overkapping onder de 8 graden bij een overkapping van 3 meter uitval. Mocht je in de toekomst de overkapping dicht willen maken door middel van glazen schuifwanden of door middel van een spie en of zonwering screen? Bepaal dan bij de montage van de overkapping indien je standaard afmetingen kunt toe passen. Dit zal je behoorlijk schelen indien je de uitbreiding in de toekomst wilt gaan toepassen. Tevens bepaal je geheel zelf de positionering van de verlichting.

Ik wil graag ook verlichting aanbrengen, is dit ook mogelijk?

Verlichting aan brengen is inderdaad ook mogelijk bij de terras overkapping. Ons advies is tevens om deze verlichting direct met de opbouw van de overkapping te verwerken, vanwege het feit dat het achteraf verwerken van verlichting lastig tot langdurig zal zijn. De inbouw ledspots zijn verkrijgbaar in een set van 6, 8, 10 of zelfs 12 stuks en worden aangedreven door middel van de bijgeleverde trafo, ledverdeler en een bijbehorende afstandsbediening. Door middel van de afstandsbeding zijn de spots aan en uit te schakelen en geheel op of af te dimmen. Je bepaald geheel zelf waar je de led inbouwspots verwerkt wilt in de overkapping zodat je optimaal geniet boven je tuinset en of tafel. Voor de verwerking van de ledspots gebruik je een boor met de maat 29 millimeter en is het advies om de spots minimaal, 70 centimeter, vanuit de goot en of muurzijde te plaatsen voor een optimale verspreiding van de verlichting.

Laad meer ...