Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Plimax Plisse zonwering

Plimax Plisse Zonwering

€ 189,00

Levertijd: 3-5 werkdagen

Heb je last van de altijd vervelende zon, maar vind je de zonwering bovenop de overkapping ook zo prijzig? Overweeg dan de plissé zonwering toe te passen en geniet van de schaduw. De zonwering is toepasbaar op meerdere overkappingmerken zoals Gumax Tuinmaximaal, Verasol of Deponti. De zonwering wordt toegepast zonder zijgeleiding, wegens dat deze vocht of vuiligheid tot zich nemen hierin. De plissé breng je door middel van nylon staalkabels op spanning, waarover de zonwering schuift. De vermelde prijs is per gedeelte oftewel per stuk. Heb je een afwijkende maat? Kijk dan gerust bij de plissé zonwering op maat. Standaard plissé heeft een zilvergrijs doek en frame. Kies je voor een ander kleur doek dan wordt deze op bestelling voor je besteld en kan hierdoor niet retour gezonden worden en valt onder een maatwerkproduct. 

De breedte van de plisse zonwering bedraagt, gemeten tussen twee liggers, in totaal 934 millimeter. Selecteer de gewenste uitval waarbij de uitval gemeten is vanuit de muurzijde tot en met de binnenzijde van de staander.

Standaard is de plisse zonwering voorzien van het zilvergrijs doek en zilvergrijs frame. Het zilvergrijs doek past namelijk universeel bij iedere overkapping kleur. Echter is het doek ook leverbaar in antraciet of beige, waarbij de levertijd wel 2 tot 3 weken bedraagt na bestelling.

Bedien je plisse zonwering eenvoudig door middel van de bedieningsstok. De bedieningsstok heeft een lengte van 150 centimeter waardoor je de zonwering eenvoudig in iedere gewenste positie bediend.

* Vereiste velden

€ 189,00

Details

Een overkapping is uiteraard een ideale vorm om je woning, kantoorgebouw en of tuin te voorzien van schaduw en verfrissende verkoeling. Echter bij de keuze van een glasoverkapping en of polycarbonaat is de wens om het zonlicht oftewel het scherpe licht tegen te gaan. Hierbij is de Plimax een ideale voordelige zonwering passend voor vrijwel ieder type overkapping. De Plimax zonwering is verkrijgbaar in standaard afmetingen van 250, 300, 350 en 400 centimeter uitval met een breedte van 934 millimeter. Heb je echter een afwijkende afmeting dan is deze ook op aanvraag op maat te bestellen. Het doekkleur van de plissé zonwering is standaard leverbaar in de kleur zilvergrijs, ook hierbij geldt indien je graag een andere kleurstelling plissé doek wilt toepassen is op aanvraag mogelijk. 

Doordat het systeem zeer eenvoudig zelf te monteren is door middel van de montageset is de plissé zonwering de betaalbare zonwering voor je overkapping. Doordat de zonwering veelzijdig toepasbaar is bij diverse overige merken of leveranciers van overkappingen  Pas je plisse zonwering toe onder een overkapping met glas voor het tegenhouden van het irritante zonwering en tevens om een gemoedelijke warme sfeer te creëren. Wanneer verlos jij jezelf van het scherpe zonlicht?

Plimax Plisse Zonwering

EUR

€ 189,00

0

0