Lamellendak zelfbouw

Een lamellendak zelfbouw bestellen? Doe dit direct online via de webwinkel van Overkapping33.nl. De overkapping met lamellen die wij aanbieden zijn enorm eenvoudig zelf samen te stellen. Net zoals de standaard terrasoverkapping bouwpakket, wordt het lamellendak zelfbouw ook als een pakket aangeboden. Verder kun je ook gebruik maken van de montagehandleidingen. De montagehandleidingen leggen je stap voor stap uit hoe je het lamellendak moet gaan monteren en voordat je het weet kun je genieten van jouw nieuwe lamellendak zelfbouw. Ga jij binnenkort bestellen op Overkapping33? Wacht niet langer en bekijk ons aanbod.

Lamellendak zelfbouw banner

Een lamellendak zelfbouw? Bereken direct een prijs online

Ons aanbod van de lamellendaken zelfbouw zijn allemaal maatwerk lamellen overkappingen. Je kunt dus online direct de gewenste maatvoering invullen en je krijgt een prijs te zien voor het maatwerk. Dat is de 1ste stap in onze online prijscalculator. Wanneer je het formaat hebt ingevuld, ga je nog door naar de gewenste kleur van jouw lamellendak zelfbouw, het aantal staanders, de accessoires en nog meer. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, krijg je de uiteindelijke prijs te zien van jouw terrasoverkapping lamellendak zelfbouw met gekozen opties. Deze kun je eenvoudig online in de winkelmand stoppen en vervolgens gaan bestellen via onze webwinkel. De levertijd is 2-3 weken. Wacht dus niet langer en bestel snel. Voordat je het weet heb je een lamellendak zelfbouw op maat in huis!

Aanvullende informatie of advies nodig?

Zit je met vragen over het lamellendak zelfbouw die nog niet beantwoord zijn of heb je simpelweg advies nodig? Twijfel dan niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je met alle vragen die je hebt over het lamellendak zelfbouw. Je kunt tijdens kantooruren ons contacteren per telefoon of je kunt ons mailen. Wil je het lamellendak zelfbouw in het echt bekijken en advies op maat? Dan kun je langskomen in onze showroom te Venlo waar we deze hebben tentoongesteld. Hoe ga jij ons binnenkort contacteren voor meer informatie of advies op maat? Tip: bekijk ook eens onze standaard terrasoverkapping als een glazen overkapping of polycarbonaat en glazen schuifwanden.