Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Glazen schuifwand

Wil je jouw terrasoverkapping uitbreiden met een glazen schuifwand? Dan ben je bij Overkapping33 aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende glazen schuifwanden. De glazen schuifwanden zijn gemaakt van hoogwaardig gehard glas en er is ingespeeld op de nieuwste trends. Een glazen schuifwand zorgt ervoor dat de ruimte gescheiden wordt met een doorzichtige wand. In combinatie met gepaste verlichting zorgt de glazen schuifwand voor een schitterende en rustgevende sfeer. Je kunt de glazen schuifwand direct bestellen samen met de terrasoverkapping. Je kunt er ook voor kiezen om de glazen schuifwand later in je terrasoverkapping te plaatsen. Wil je graag advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Rooster  Lijst 

Ben jij opzoek naar een glazen schuifwand voor jouw terrasoverkapping? Overkapping33 heeft verschillende glazen schuifwanden in het assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een standaard- of op maat glazen schuifwand. Onze glazen schuifwanden worden bij een bedrag boven de € 500,- geheel kosteloos thuis bezorgd. Daarnaast bieden we diverse klantvriendelijke betaalmogelijkheden aan zoals, betaling onder rembours. Neem contact op met onze klantenservice om alle opties te bespreken.

Je glazen schuifwand standaard of op maat gemaakt?

Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende glazen schuifwanden. Als eerst heb je de standaard glazen schuifwand. Deze wanden worden in massa geproduceerd en zijn daardoor ook de goedkopere variant schuifwanden. Bij een schuifwand op maat, wordt je glas geleverd op de millimeter nauwkeurig. Zoals je misschien zelf al kunt raden zijn deze wanden op maat een stuk duurder als de standaard glazen schuifwanden. Wil je een schuifwand die niet al te duur is, maar toch nog van A-kwaliteit? Dan raden we je aan om een standaard schuifwand te nemen. Wil je een schuifwand precies op maat hebben afgewerkt en ben je bereid om wat meer te betalen? Dan raden we je de glazen schuifwand op maat aan.

Glazen schuifwand; eenvoudig optimaal genieten van je tuin.

De glazen schuifwand is de toegang tot jouw tuin. De schuifwanden zijn eenvoudig te plaatsen op een bestaande terrasoverkapping. Met de glazen schuifwand overkapping maak je als het ware een aanbouw aan. De combinatie van de schuifwand en overkapping zorgt ervoor dat je huis en tuin een uitstekende overschakeling maken. De glazen schuifwand is in alle weersomstandigheden ideaal te gebruiken. Als het koud is, geniet je vanuit je verwarmde overkapping van de uitzicht van je tuin. Wanneer het buiten warm is, zet je de glazen schuifwand eenvoudig open en geniet je ook volop van de uitzicht! Tip; bekijk ook eens onze glazen schuifwand prijs pagina.