Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Industriële schuifdeur glas

Een industriële schuifdeur glas bestel je eenvoudig en snel op Overkapping33.nl. Wij hebben de industriële schuifdeur glas in 3 maatvoeringen en je kunt kiezen uit verschillende glasverdelingen. De industriële schuifdeur glas wordt geleverd met een onder- en bovenrail en glasprofielen. Dit is het complete systeem van een industriële schuifdeur glas. Je kunt de montage van deze glazen schuifdeuren eenvoudig zelf verrichten met onze montagehandleiding, of je kunt ervoor kiezen om dit te laten doen door een van de montageteams waarmee we samenwerken. Ga jij binnenkort een industriële schuifdeur glas bestellen? Ga hieronder direct samenstellen.

Industriële schuifdeur glas banner

Een industriële glazen schuifdeur voor een moderne uitstraling!

Een industriële glazen schuifdeur zorgt voor een moderne uitstraling in je tuin. Wanneer je ervoor kiest om een industriële schuifdeur glas toe te passen, creëer je een prachtige industriële eindresultaat. De industriële schuifdeur glas is erg mooi te combineren met een houten overkapping, maar je kunt deze schuifdeuren uiteraard ook combineren met een aluminium terrasoverkapping. De profielen van de industriële schuifdeur glas en de boven- en onderrail zijn compleet zwart gecoat. Verder kun je de glazen schuifwand nog aankleden met allerlei accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een funderingskoker voor een optimale verwerking van de onderrail, of handgrepen voor handige bediening. Doorloop online alle 4 stappen en voordat je het weet heb je een industriële schuifdeur glas besteld!

Bekijk naast de industriële schuifdeur glas, ook onze overkappingen!

Naast de industriële schuifdeur glas, kun je bij ons ook overkappingen bestellen. Wij bieden allerlei overkappingen waar je uit kunt kiezen. Zo bieden wij bijvoorbeeld de lamellen overkappingen aan en verschillende ‘standaard’ overkappingen met polycarbonaat of glas. Deze overkappingen kun je - net zoals de glazen schuifdeuren industrieel - allemaal online bekijken en bestellen. Een grote deel van ons aanbod overkappingen zijn overkappingen die je tegen de gevel van je woning plaatst. Echter kun je ook kiezen voor een losstaande overkapping. Dat is de aluminium Raldo overkapping in ons aanbod. Bekijk deze overkapping ook direct online en bestel binnen enkele eenvoudige stappen.