Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Zijwand

Rooster  Lijst 
 1. Standaard zijspie terrasoverkapping met polycarbonaat

  € 289,00

  Indien je een spie besteld voor je overkapping worden de profielen op lange lengte geleverd waardoor je zelf de spie profielen + de polycarbonaat plaat op maat dient te maken. Standaard is de spie berekend met een spitse neus (voorzijde spie). Wil je deze voorzijde van de spie hoger realiseren dien je apart op aanvraag een extra spie profiel te bestellen.

  ...
 2. Standaard zijspie terrasoverkapping met glas

  € 409,00

  Informatie:

  - Glas dikte: 8mm
  - Standaard verkrijgbare glas spie : Helder
  - Standaard verkrijgbare RAL-kleuren: RAL9001 Cremewit / RAL9016 Verkeerswit / RAL7016S Antracietgrijs
  - Ook leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur op aanvraag/meerprijs
  - Standaard afschot: 8 graden oftewel ongeveer 14 centimeter per meter uitval
  - Fabrieksgarantie: 5 jaar op alle onderdelen

  ...
 3. Vaste Wand Lido Nero Mat Zwart

  € 479,00

  De vaste wand uit de serie Lido is ideaal te combineren met de Lido Nero schuifwanden. De vaste wand wordt geheel op maat geproduceerd en aangeleverd met 8 mm gelaagd helder veiligheidsglas. Kies eenvoudig je gewenste vak verdeling of neem de vaste wand zonder vak verdeling. Deze vak verdeling kun je op eigen hoogte verwerken op je vaste zijwand. De kleurstelling van het aluminium bedraagt RAL9005 in structuur lakwerk.

  ...
 4. Standaard zijwand terrasoverkapping met polycarbonaat

  € 599,00

  Technische specificaties
  - Materiaal: Polycarbonaat plaat met aluminium profiel
  - Afmeting: 300 cm hoog (eenvoudig op maat te zagen)
  - Dikte: 16 mm
  - Eenvoudig te monteren

  ...
 5. Standaard Spie Glas Maatwerk

  € 689,00

  Bij de keuze voor een zijspie van glas op maatwerk worden de profielen los geleverd en kunnen deze onder iedere gewenste afmeting en gradenhoek verwerkt. Vervolgens nadat de zijspie is gemonteerd kun je de afmetingen van het glas opmeten en kan het glas worden besteld. Zodoende bestaat de doorloop van een zijspie maatwerk uit twee fases. De fase 1 betreft profielen aanlevering en fase 2 het glas leveren.

  ...
 6. Standaard zijwand terrasoverkapping met glas

  € 895,00

  Technische specificaties
  - Materiaal: Gelaagd glas
  - Afmeting: 250-300-350-400 centimeter uitval verkrijgbaar
  - Maximale hoogte muurzijde: 280 centimeter
  - Maximale hoogte gootzijde: 230 centimeter
  - Dikte: 8 mm gelaagd helder glas
  - Aanlevering: Aluminium profielen komen in lange lengtes en dienen ter plekke ingekort te worden. Het glas wordt indien het framewerk van profielen is gemonteerd apart besteld en geleverd.

  ...
Rooster  Lijst 

Ben jij opzoek naar een zijwand of zijspie voor je overkapping? Dan ben je bij Overkapping33 aan het juiste adres. De terrasoverkapping is heden ten dage meer dan alleen een overkapping. De ruimte die je creëert doormiddel van een overkapping wordt nu vaak gezien als een extra woonkamer. Door je terrasoverkapping aan de zijkanten af te schermen zorg je ervoor dat je elke seizoenen kan blijven genieten van je tuin.

Van welke materialen zijn zijwanden en zijspies gemaakt?

De zijwanden en zijspies van Overkapping33 worden gemaakt van a-kwaliteit polycarbonaat. Doormiddel van deze platen zorg je ervoor dat de wind geen kans maakt om je overkapping binnen te komen. De frame van de zijwanden en zijspies is van aluminium. De zijwanden en zijspies kan je tegelijkertijd bestellen met je overkapping, of als je ze tijdelijk niet nodig hebt, kan je deze altijd in een later stadium aanschaffen. Mocht je jouw overkapping helemaal willen afsluiten raden we je ook een glazen schuifwand (ook wel aluminium schuifpui genoemd) aan. Ga direct online de kosten overkapping of schuipui kosten berekenen!

Bestellen van een zijwand of zijspie overkapping doe je eenvoudig online op Overkapping33

De zijwanden en zijspies in ons assortiment zorgen voor een ideale afsluiting van je terrasoverkapping aanbieding. Heb je de maten berekend en de keuze gemaakt welke je gaat toepassen? Dan kan je overschakelen naar bestellen. Selecteer je gewenste breedte en kleur en platen die je wilt toepassen. Zo heb je jouw standaard zijwand samengesteld en kan je bestelling doorzetten door het invullen van je gegevens. Wil je een zijwand op maat? Dan moet je jouw breedte en hoogte doorgeven in centimeter, zodra je de rest van de stappen hebt doorlopen kan je ook bij de zijwand op maat, je zijwand bestellen.