Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Overkapping Mondo - RAL7016S

Verandazonwering Sorrento Grande

€ 1.999,00

Levertijd: 3-4 weken

De verandazonwering Sorrento Grande is een unieke zonwering voor je terrasoverkapping. De Sorrento Grande is tot maar liefs een afmeting van 12 meter breed en een diepte van 6 meter leverbaar. Vanaf 5 meter breedte bestaat het systeem uit twee delen oftewel twee zonweringen welke je tegen elkaar gaat verwerken met een combi geleiders. De verandazonwering is zowel bovenop als onder je overkapping te verwerken. Wil je bijvoorbeeld hitte tegen houden dan kies je voor de zonwering bovenop. Heb je beperkte ruimte en of wil je puur het zonlicht tijdens de zomerdagen tegenhouden dan is het mogelijk voor een zonwering onder de overkapping. De zonwering wordt geheel op gewenste maat geproduceerd zodat je verzekerd bent van een subliem eindresultaat. Het systeem is zowel te bedienen door middel van een schakelaar als door een afstandsbediening. Welke variant heeft jouw voorkeur?

De Sorrento Grande staat niet gepresenteerd in onze showroom.

* Vereiste velden

€ 1.999,00

Details

De Sorrento verandazonwering wordt geheel op maat geproduceerd. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een mail omtrent het aangeven van de exacte maatvoering. Wil je online een bestelling plaatsen? Dan dien je de juiste categorie in de breedte en uitval te selecteren. We helpen je hierbij even en geven je een voorbeeld. Je breedte is 506 centimeter dan dien je de breedte categorie 510 centimeter te selecteren. Heb je een uitval van 286 centimeter dan klik je vervolgens op uitval 300 centimeter. Gemakkelijk toch? Kom je er niet uit bel of mail gerust met onze klantenservice en wij zullen je graag adviseren en hierbij helpen.

Doordat de zonwering zowel onder als bovenop je veranda is toe te passen is het een uniek systeem binnen de zonweringsmarkt. De minimale hoogte van de steunen bedraagt slechts 10,3 centimeter waardoor de zonwering strak over of onder je veranda zal gaan en je een subliem eindresultaat creëert. Wil je graag de verandazonwering Sorrento opsplitsen in tweeën? Dan is dit gewoonweg mogelijk! Hierbij wordt het systeem voorzien van een of twee motoren waardoor je per gedeelte de zonwering kunt bedienen. Ideaal toch? Het systeem wordt geheel kosteloos thuis bezorgd en is voorzien van vijf jaar fabrieksgarantie.

Verandazonwering Sorrento Grande

EUR

€ 1.999,00

0