Veelgestelde vragen

Beschikt Overkapping33 over een showroom?

Ja, wij hebben een showroom waarin onze overkappingen ten toon worden gesteld en onze adviseurs je altijd te woord kunnen staan.

 

Moet ik een afspraak maken?

Voor het bezoeken van onze showroom hoef je geen afspraak te maken. Wij helpen je graag tijdens onze openingstijden.

 

Wat zijn de openingstijden?

De showroom & klantenservice is van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 t/m 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 t/m 15:00 uur. Op onze webwinkel kun je uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week informatie vinden en producten bestellen.

 

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Nadat je bestelling is geplaatst wordt er op korte termijn contact met je opgenomen over een eventuele leverdatum. Mocht je hierbij nog vragen hebben kun je ten alle tijden contact met ons opnemen.

 

Kun je een offerte maken voor ons?

Het is mogelijk om een offerte te ontvangen, deze kan bij ons in de showroom ter plekke voor je worden gemaakt. Ook kun je ons het aantal benodigde producten per e-mail toesturen, wij zullen vervolgens een digitale offerte toesturen.

 

Mag ik mijn bestelling / producten retourneren?

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Overkapping33. Overkapping33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:
- het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.  
- het product en/of de producten ongebruikt zijn.  
- het product en/of de producten schoon zijn.  
- het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.  
- de bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.  
- het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.  

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.