Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Maatwerk Vaste Wand Lido Nero Mat Zwart

Vaste Wand Lido Nero Mat Zwart

€ 1.119,00

Levertijd: 5-7 weken

De vaste wand uit de serie Lido is ideaal te combineren met de Lido Nero schuifwanden. De vaste wand wordt met 8 mm gelaagd helder veiligheidsglas verwerkt. Kies eenvoudig je gewenste vak verdeling of neem de vaste wand zonder vak verdeling. Deze vak verdeling kun je op eigen hoogte verwerken op de vaste zijwand. De kleur van het aluminium is RAL9005 structuur lakwerk.
Vul jouw gewenste afmetingen in. Het glas wordt compleet op maat geleverd. De maximale breedte is 400 centimeter, en de maximale hoogte is 250 centimeter.


Kies de vak verdeling. De verdeling 3 type is de meest gekozen look, echter kun je ook kiezen voor de landelijke uitstraling van verdeling 2 of de verdeling 4. Op basis van jouw gekozen verdeling krijg je de benodigde profielen geleverd waarmee je deze look kunt realiseren. De profielen zijn erg eenvoudig in te korten.

* Vereiste velden

€ 1.119,00

Details

Hoe leveren jullie de bestelling aan?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je binnen enkele dagen een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je rondom 5 weken een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. De producten worden zodoende altijd los aangeleverd (zie pakbon lijst in de mail van levering) welke je vervolgens op locatie in elkaar monteerd via onze montagehandleiding.

Op welke wijze is de betaling bij jullie mogelijk?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland) betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 20% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling.

Vaste Wand Lido Nero Mat Zwart

EUR

€ 1.119,00

0