Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Vrijstaande lamellen overkapping V125 Pergola

Vrijstaande lamellen overkapping V125 Pergola

€ 7.359,00
Offerte aanvragen  
      

Levertijd: 3-4 weken

Bestel de vrijstaande lamellen overkapping V125 Pergola geheel op maat bij Overkapping33.nl. Je kunt hieronder je vrijstaande lamellen overkapping samenstellen door te kiezen voor de gewenste staanders, de gewenste verlichting, type bediening en nog meer. Binnen 5 eenvoudige stappen heb je jouw vrijstaande lamellen terrasoverkapping geheel naar wens (op maat) samengesteld. De V125 Pergola wordt gratis tot aan huis geleverd en heeft een levertijd van 2-3 weken.De minimale breedte is 275 centimeter en de maximale breedte is 486 centimeter. De uitval (aangeduid als hoogte) is minimaal 267 centimeter en maximaal 350 centimeter.

LET OP: Zoals je hierboven ziet, staat er: hoogte in centimeters, hier vul je de uitval van de lamellen overkapping in. Omdat we deze tekst niet kunnen aanpassen, is het aangeduid als hoogte i.p.v. uitval.


Kies de kleur van de lamellen. RAL9016 (Mat Wit) is de standaard kleur. De andere RAL-kleuren zijn leverbaar tegen een meerprijs. 


Kies de kleur van de draagbalken en staanders. RAL7016 (Antraciet) is de standaard kleur. De andere RAL-kleuren zijn leverbaar tegen een meerprijs. 


Kies de gewenste bediening. De afstandsbieding 7 kanaals wordt standaard geleverd. Wij bieden ook de regensensor, windsensor, zon en wind sensor en DAISY IO bediening aan tegen een meerprijs.


Wil je LED-strips toepassen aan je Pergola overkapping? Kies hieronder of je de LED Wit of RGB strips wilt toepassen.
 

* Vereiste velden

€ 7.359,00

Details

Hoe wordt de lamellen overkapping bezorgd?

De lamellen overkapping wordt geheel gratis thuis bezorgd binnen 2-3 weken na bestelling. Wij nemen contact met je op om een leverdatum af te stemmen. Tevens wordt je één uur vooraf gebeld door de chauffeur dat hij of zij eraan komen. Controleer ter plekke of de lamellen overkapping compleet is geleverd met de juiste materialen en tekening voor goed ontvangst. 

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online betaling via iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland). Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% (maatwerk 50%) vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling. Tevens worden creditcards helaas niet geaccepteerd bij pin betalingen.

Vrijstaande lamellen overkapping V125 Pergola

EUR

€ 7.359,00

0