Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Verano V908 Ledro

Verano V908 Ledro

€ 1.770,00

Levertijd: 2-3 weken

De overkapping Verano V908 Ledro bestel je bij Overkapping33.nl volledig op maat. Stel je droom overkapping in 5 eenvoudige stappen snel en gemakkelijk samen en bestel direct online. Vul de afmetingen in, kies een kleur, het type dakplaat (polycarbonaat of glas), de type goot en bestel eventueel meteen LED verlichting mee. Al binnen 2 tot 3 weken wordt deze maatwerk overkapping bij jou thuis bezorgd! En ook niet onbelangrijk; Wij bieden de laagste prijs garantie en ook het bezorgen doen wij gratis!De minimale breedte is 300 centimeter en de maximale breedte is 1400 centimeter. De uitval (hoogte) is minimaal 200 centimeter en maximaal 400 centimeter.

LET OP: Zoals je hierboven ziet, staat er: hoogte in centimeters, hier vul je de uitval van de terrasoverkapping in. Omdat we deze tekst niet kunnen aanpassen, is het aangeduid als hoogte i.p.v. uitval.


Kies voor polycarbonaat of glazen dakplaten. Bij polycarbonaat dakplaten is de lichtinval beperkt. De dakplaten reduceren de temperatuur en houden hitte tegen. Bij glazen dakplaten kun je dankzij de heldere glazen platen naar de sterrenhemel kijken en blijft de warmte - die door de glas heenkomt - in de ruimte.


Kies voor heldere of opale polycarbonaat dakplaten. Met heldere polycarbonaat dakplaten kun je de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken zien. Kies je voor opaal polycarbonaat, dan zie je niets. Ook eventuele vuiligheid is niet zichtbaar.


Kies voor 44.2 of 55.2 gelaagd glas. De cijfers (44.2 en 55.2) staan voor het type glas. Wanneer je kiest voor 44.2 glas krijg je twee lagen glas van 4 millimeter bij de 55.2 glas krijg je twee lagen van 5 millimeter.


Kies je voor de rechte of ronde uitstraling? De ronde goot is de meest toegepaste afwerking.


Kies uit een van de 6 kleuren.


Bestel eenvoudig uw LED verlichting mee, speciaal geschikt voor jouw terrasoverkapping. Het juiste aantal spots; 6 spots bij een breedte van 3 meter en vervolgens 2 extra spots per meter. LET OP: Dit is exclusief het verwerken van de LED verlichting.

* Vereiste velden

€ 1.770,00

Details

Aandachtspunten:
- Gradenhoek van de Verano Garda dient minimaal 7 graden te zijn
- Sneeuwbelasting volgens Europese regelgeving van 2010 0,7 kN/m2 oftewel 70 kilogram per vierkante meter oppervlakte
- Verano Garda is voorzien van CE keurmerk en wordt geleverd inclusief 5 jaar fabrieksgarantie
- Zowel de breedte als uitval van de Verano Iseo overkapping wordt geheel op maat aangeleverd
- Geïntegreerde regenafvoerpijp wordt tezamen met alle benodigde RVS schroeven meegeleverd
- De Verano V910 Garda wordt inclusief montagehandleiding in Nederlands en Duits geleverd.

Verano V908 Ledro

EUR

€ 1.770,00

0

0