Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Verano V916 Como

Terrasoverkapping Verano Como V916

€ 2.314,00

Levertijd: 5-6 weken

Terrasoverkapping V916 Como kan enkel tegen de gevel geplaatst worden en is leverbaar met vier typen dakvullingen: helder polycarbonaat, opaal polycarbonaat, helder 44.2 glas en helder 55.2 glas. De goot is zowel recht als rond leverbaar. De V916 Como kan tevens uitgevoerd worden met een vaste overstek van 50 centimeter.De minimale breedte is 300 centimeter en de maximale breedte is 1400 centimeter. De uitval (hoogte) is minimaal 200 centimeter en maximaal 500 centimeter.

LET OP: Zoals je hierboven ziet, staat er: hoogte in centimeters, hier vul je de uitval van de terrasoverkapping in. Omdat we deze tekst niet kunnen aanpassen, is het aangeduid als hoogte i.p.v. uitval.


Kies voor polycarbonaat of glazen dakplaten. Bij polycarbonaat dakplaten is de lichtinval beperkt. De dakplaten reduceren de temperatuur en houden hitte tegen. Bij glazen dakplaten kun je dankzij de heldere glazen platen naar de sterrenhemel kijken en blijft de warmte - die door de glas heenkomt - in de ruimte.


Kies voor heldere of opale polycarbonaat dakplaten. Met heldere polycarbonaat dakplaten kun je de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken zien. Kies je voor opaal polycarbonaat, dan zie je niets. Ook eventuele vuiligheid is niet zichtbaar.


Kies voor 44.2 of 55.2 gelaagd glas. De cijfers (44.2 en 55.2) staan voor het type glas. Wanneer je kiest voor 44.2 glas krijg je twee lagen glas van 4 millimeter bij de 55.2 glas krijg je twee lagen van 5 millimeter.


De overstrek is 50 centimeter. Let wel op, de oversterk is apart (!) van de uitval. Stel je hebt een overkapping van 400 centimeter diep dan is de totale diepte (incl. overstek) 400 + 50 centimeter.


De overstrek is 50 centimeter. Let wel op, de oversterk is apart (!) van de uitval. Stel je hebt een overkapping van 400 centimeter diep dan is de totale diepte (incl. overstek) 400 + 50 centimeter.


Kies je voor de rechte of ronde uitstraling? De ronde goot is de meest toegepaste afwerking.


Kies uit een van de 6 kleuren.


Bestel eenvoudig uw LED verlichting mee, speciaal geschikt voor jouw terrasoverkapping. Het juiste aantal spots; 6 spots bij een breedte van 3 meter en vervolgens 2 extra spots per meter. LET OP: Dit is exclusief het verwerken van de LED verlichting.


De betonpoer bestel je wanneer je geen juiste fundering hebt. De betonpoeren zorgen ook voor een waterpas eindresultaat.

* Vereiste velden

€ 2.314,00

Details

Belangrijke informatie!

-  Deze terrasoverkapping is voorzien van een CE-markering. ''Vanaf medio 2014 vallen alle constructiedelen met lastdragende eigenschappen, die in de hoofdberekening worden meegenomen als lastdragend, onder de NEN-EN 1090 norm. Deze constructiedelen moeten worden worden voorzien van een CE-markering."

-  Indien er tevens (boven) verandazonwering gemonteerd moet worden, bestal dan altijd een overkapping met een even aantal dakvlakken. Zo kan de ligger van de verandazonwering in het midden gemonteerd worden. 

-  In het polycarbonaat kan condens ontstaan. Dit is niet te voorkomen en is geen reden tot vervanging onder garantie.

Hoe wordt de terrasoverkapping aluminium bezorgd?

De overkapping wordt geheel gratis thuis bezorgd binnen twee weken na bestelling. Hierbij ontvang je per mail een bericht met hierin de leverdatum en het bijbehorend dagdeel waarin de overkapping bezorgd zal worden. Tevens wordt je een half uur tot een uur vooraf gebeld door de chauffeur dat hij of zij eraan komen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je tevens een pakbon per mail met hierop de bestelde onderdelen. Print deze uit om eenvoudig te kunnen controleren bij de lossing en controleer deze vooraf zodat je zeker bent van de juiste producten.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online betaling via iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland). Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling. Tevens worden creditcards helaas niet geaccepteerd bij pin betalingen.

Hoe bepaal ik de hoogte van het muurprofiel en of de hoogte van de gootzijde?

De overkappingen zijn CE gecertificeerd onder de verwerking van acht graden. Deze acht graden komt overeen met een verloop van 14 centimeter per meter uitval. Kies je bijvoorbeeld voor een uitval van 3 meter dan bedraagt het verval in totaal 42 centimeter. Dit verloop wordt altijd berekend door de onderzijde van het muurprofiel te nemen in combinatie met de onderzijde gootzijde. We lichten het graag even toe door middel van een rekensom en een detailtekening. Is je hoogte aan de muurzijde bijvoorbeeld 290 centimeter maximaal dan bedraagt de afmeting onderzijde muurprofiel 280 centimeter. Met een verloop van 42 centimeter, oftewel de 3 meter uitval, is de onderzijde van de gootzijde zodoende 290 minus 15 centimeter muurprofiel en minus 42 centimeter verloop bij een uitval van 3 meter = 233 centimeter de onderzijde van je goot. Dit is nogmaals bij een montage van de overkapping onder de 8 graden bij een overkapping van 3 meter uitval. Mocht je in de toekomst de overkapping dicht willen maken door middel van glazen schuifwanden of door middel van een spie en of zonwering screen? Bepaal dan bij de montage van de overkapping indien je standaard afmetingen kunt toe passen. Dit zal je behoorlijk schelen indien je de uitbreiding in de toekomst wilt gaan toepassen. Tevens bepaal je geheel zelf de positionering van de verlichting.

Ik wil graag ook verlichting aanbrengen, is dit ook mogelijk?

Verlichting aan brengen is inderdaad ook mogelijk bij de terras overkapping. Ons advies is tevens om deze verlichting direct met de opbouw van de overkapping te verwerken, vanwege het feit dat het achteraf verwerken van verlichting lastig tot langdurig zal zijn. De inbouw ledspots zijn verkrijgbaar in een set van 6, 8, 10 of zelfs 12 stuks en worden aangedreven door middel van de bijgeleverde trafo, ledverdeler en twee bijbehorende afstandsbedieningen. Door middel van de afstandsbeding zijn de spots aan en uit te schakelen en geheel op of af te dimmen. Je bepaald geheel zelf waar je de led inbouwspots verwerkt wilt in de overkapping zodat je optimaal geniet boven je tuinset en of tafel. Voor de verwerking van de ledspots gebruik je een boor met de maat 29 millimeter en is het advies om de spots minimaal, 70 centimeter, vanuit de goot en of muurzijde te plaatsen voor een optimale verspreiding van de verlichting.

Terrasoverkapping Verano Como V916

EUR

€ 2.314,00

0