Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Verano V905 Iseo

Verano Iseo V905

€ 1.145,00

Levertijd: 2-3 weken

De V905 Iseo Verano overkapping wordt geheel op maat wordt geleverd. Stel hieronder in 5 eenvoudige stappen je overkapping op maat samen. Kies of je LED verlichting wilt gaan toepassen, welke type goot je wilt en meer. De Iseo heeft een poedercoat afwerking en is van aluminium vervaardigd. De overkapping op maat wordt binnen 2-3 weken gratis op locatie geleverd. Verano overkappingen hebben standaard 5 jaar fabrieksgarantie.Vul bovenstaand, in centimeters, de breedte en uitval in. De terrasoverkapping wordt, op de centimeter nauwkeurig, op maat geleverd. De minimale breedte bedraagt 300 centimeter met een maximale breedte van 1400 centimeter. De minimale uitval is 200 centimeter en met een maximum van 350 centimeter. 

LET OP: Zoals je hierboven ziet, staat er: hoogte in centimeters, hier vul je de uitval van de overkapping in. Omdat we deze tekst niet kunnen aanpassen, is het aangeduid als hoogte i.p.v. uitval.


Selecteer een van de drie standaard kleurstellingen. Liever een overkapping op een gewenste kleur? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.Maak een keuze uit een van de twee standaard polycarbonaat varianten. De polycarbonaat platen hebben een dikte van 16 millimeter.


Kies je voor de klassieke of moderne uitstraling? De moderne goot is de meest toegepaste afwerking.


LED verlichting zorgt voor een unieke sfeer onder je overkapping, die ideaal is tijdens de avonduren. Met de afstandsbediening heb je met één druk op de knop een sfeervol verlichte buitenterras en kunt je de sterkte van het licht naar wens aanpassen.

* Vereiste velden

€ 1.145,00

Details

Kun je me wellicht iets meer vertellen over deze terrasoverkapping?

De terrasoverkapping V905 Iseo wordt geheel op maat geleverd. De polycarbonaat platen zijn 16 millimeter dik en kunnen geleverd woden als opaal of helder polycarbonaat. De terrasoverkapping is in drie standaard kleurstellingen te bestellen zonder enige meerprijs en is leverbaar met een klassieke of rond gootafwerking. De Iseo is voorzien van de vereiste CE-markering en wordt hier in Nederland gefabriceerd.  Als je een overkapping aanschaft van het merk Verano, ben je er altijd zeker van dat deze voldoen aan de Europese veiligheidsvoorschriften. 

Klik op de button hieronder voor de montagehandleiding.

          

Hoe wordt de terrasoverkapping aluminium bezorgd?

De overkapping wordt geheel gratis thuis bezorgd binnen twee weken na bestelling. Hierbij ontvang je per mail een bericht met hierin de leverdatum en het bijbehorend dagdeel waarin de overkapping bezorgd zal worden. Tevens wordt je een uur tot half uur vooraf gebeld door de chauffeur dat hij of zij eraan komen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je tevens een pakbon per mail met hierop de bestelde onderdelen. Print deze uit om eenvoudig te kunnen controleren bij de lossing en controleer deze vooraf zodat je zeker bent van de juiste producten.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online betaling via iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland). Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling. Tevens worden creditcards helaas niet geaccepteerd bij pin betalingen.

Hoe bepaal ik de hoogte van het muurprofiel en of de hoogte van de gootzijde?

De overkappingen zijn CE gecertificeerd onder de verwerking van acht graden. Deze acht graden komt overeen met een verloop van 14 centimeter per meter uitval. Kies je bijvoorbeeld voor een uitval van 3 meter dan bedraagt het verval in totaal 42 centimeter. Dit verloop wordt altijd berekend door de onderzijde van het muurprofiel te nemen in combinatie met de onderzijde gootzijde. We lichten het graag even toe door middel van een rekensom en een detailtekening. Is je hoogte aan de muurzijde bijvoorbeeld 290 centimeter maximaal dan bedraagt de afmeting onderzijde muurprofiel 280 centimeter. Met een verloop van 42 centimeter, oftewel de 3 meter uitval, is de onderzijde van de gootzijde zodoende 290 minus 15 centimeter muurprofiel en minus 42 centimeter verloop bij een uitval van 3 meter = 233 centimeter de onderzijde van je goot. Dit is nogmaals bij een montage van de overkapping onder de 8 graden bij een overkapping van 3 meter uitval. Mocht je in de toekomst de overkapping dicht willen maken door middel van glazen schuifwanden of door middel van een spie en of zonwering screen? Bepaal dan bij de montage van de overkapping indien je standaard afmetingen kunt toe passen. Dit zal je behoorlijk schelen indien je de uitbreiding in de toekomst wilt gaan toepassen. Tevens bepaal je geheel zelf de positionering van de verlichting.

Ik wil graag ook verlichting aanbrengen, is dit ook mogelijk?

Verlichting aan brengen is inderdaad ook mogelijk bij de terras overkapping. Ons advies is tevens om deze verlichting direct met de opbouw van de overkapping te verwerken, vanwege het feit dat het achteraf verwerken van verlichting lastig tot langdurig zal zijn. De inbouw ledspots zijn verkrijgbaar in een set van 6, 8, 10 of zelfs 12 stuks en worden aangedreven door middel van de bijgeleverde trafo, ledverdeler en twee bijbehorende afstandsbedieningen. Door middel van de afstandsbeding zijn de spots aan en uit te schakelen en geheel op of af te dimmen. Je bepaald geheel zelf waar je de led inbouwspots verwerkt wilt in de overkapping zodat je optimaal geniet boven je tuinset en of tafel. Voor de verwerking van de ledspots gebruik je een boor met de maat 29 millimeter en is het advies om de spots minimaal, 70 centimeter, vanuit de goot en of muurzijde te plaatsen voor een optimale verspreiding van de verlichting.

Verano Iseo V905

EUR

€ 1.145,00

0

0