Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Terrasoverkapping aluminium

Rooster  Lijst 
 1. Terrasoverkapping aluminium Mondo 3 Breed

  € 949,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 303 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 2. Terrasoverkapping aluminium Mondo 4 Breed

  € 1.049,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 406 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 3. Terrasoverkapping aluminium Mondo 5 Breed

  € 1.259,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 506 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 4. Terrasoverkapping aluminium Mondo 6 Breed

  € 1.469,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 606 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 5. Terrasoverkapping aluminium Mondo 7 Breed

  € 1.629,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 706 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 6. Terrasoverkapping aluminium Mondo 8 Breed

  € 2.149,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 806 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 7. Terrasoverkapping aluminium Mondo 9 Breed

  € 2.179,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 906 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 8. Terrasoverkapping aluminium Rando

  € 1.809,00

  De Rando terrasoverkapping is een luxe overkapping die is voorzien van heldere glazen dakplaten. Je kunt de Rando verkrijgen in maar liefst 80 verschillende maatvoeringen. Daarnaast kun je kiezen voor een van de 3 standaard kleuren en wordt de overkapping als bouwpakket geleverd. Met onze montagehandleiding kun je de Rando eenvoudig monteren. Bij een uitval van 400 centimeter wordt het glas 72 centimeter breed, waarbij de overige uitval het glas 98 centimeter bedraagt. Tot slot ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie en wordt de overkapping binnen 10 weken gratis op locatie geleverd.

     Prijslijst montageservice banner

  ...
Rooster  Lijst 

Een terrasoverkapping aluminium iets voor jou? De terrasoverkapping aluminium is de populairste overkapping op dit moment, en dit is niet zomaar. De terrasoverkapping aluminium is erg stevig, uit te breiden met verschillende opties en hij heeft veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen welke dakplaten je wilt en of welke kleur je jouw overkapping wilt hebben. Bekijk onze terrasoverkappingen hierboven en stel je eigen overkapping samen.

Aluminium terrasoverkapping; Welke opties kan ik toepassen?

Bij een aluminium terrasoverkapping kun je kiezen uit diverse opties. Als je in een product gaat wordt als eerst de gewenste breedte en uitval gevraagd. Zodra je deze hebt aangegeven, kun je door gaan naar de gewenste kleur die je wilt hebben bij je terrasoverkapping. Bij de Rando glazen overkapping kun je bijvoorbeeld kiezen voor crémewit (RAL9001), wit (RAL9016) of antraciet (RAL7016). Vervolgens ga je naar de dakplaten, hier kun je bij de Rando overkapping kies voor verschillende glasplaten. Als laatst heb je de keuze om LED verlichting toe te passen, de beschikbare sets zijn 6, 8 of 10 stuks. De Rando overkapping kun je bekijken in onze overkapping Limburg showroom in Venlo. Kom deze overkapping en de terrasoverkapping met lamellen 6 dagen in de week bekijken zonder een afspraak te maken!

Jouw tuinoverkapping aluminium omtoveren tot een schitterende aanbouw

Wanneer je voor een tuinoverkapping aluminium kiest kun je deze perfect omtoveren tot een aanbouw. Je kunt een aluminium terrasoverkapping aanschaffen met zijwanden en glazen schuifwanden, zodat je een gesloten geheel krijgt. Je hoeft natuurlijk niet per se alles in een keer aan te schaffen, je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om eerst alleen de aluminium terrasoverkapping te kiezen en in een later stadium te gaan voor glazen deuren en of zijwanden. Beide zijn beschikbare in standaard maten die uitstekende passen ben je overkapping. Wanneer je een aluminium overkapping op maat hebt, kun je ook kiezen voor de schuifpui en zijwand(en) op maat. Ga de overkapping en schuifpui kosten berekenen en bestel online! Mocht je meer informatie of advies willen ontvangen omtrent onze producten kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.