Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Overkapping Mondo - RAL7016S

Terrasoverkapping aluminium Rando

€ 1.809,00

Levertijd: 8-10 weken

De Rando terrasoverkapping is een luxe overkapping die is voorzien van heldere glazen dakplaten. Je kunt de Rando verkrijgen in maar liefst 80 verschillende maatvoeringen. Daarnaast kun je kiezen voor een van de 3 standaard kleuren en wordt de overkapping als bouwpakket geleverd. Met onze montagehandleiding kun je de Rando eenvoudig monteren. Bij een uitval van 400 centimeter wordt het glas 72 centimeter breed, waarbij de overige uitval het glas 98 centimeter bedraagt. Tot slot ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie en wordt de overkapping binnen 10 weken gratis op locatie geleverd.


   Prijslijst montageservice banner

Selecteer je gewenste afmeting in de breedte. Deze 'standaard' breedte afmetingen zijn eenvoudig zelf in te korten, indien nodig. De afmeting vanaf 6 meter wordt gekoppeld door middel van een koppelstuk. Een overkapping van 9 meter bestaat zodoende uit een afmeting van 5 meter en een afmeting van 4 meter.

 

Selecteer de gewenste afmeting van de uitval, oftewel diepte van je overkapping. De aangegeven uitval 'standaard' afmetingen, zijn eenvoudig zelf in te korten, indien nodig. De maat van de uitval is berekend vanuit muurzijde tot en met binnenzijde staander.

Selecteer een van de drie standaard kleurstellingen. Liever een overkapping op een gewenste kleur? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Kies je voor de klassieke of moderne uitstraling? De moderne goot is de meest toegepaste afwerking.
 

LED verlichting zorgt voor een unieke sfeer onder je overkapping, die ideaal is tijdens de avonduren. Met de afstandsbediening heb je met één druk op de knop een sfeervol verlichte buitenterras en kunt je de sterkte van het licht naar wens aanpassen.

Accentueer je overkapping door middel van afgeschuinde of juist vierkante staanders. Heb je voor een ronde moderne gootafwerking gekozen? Dan raden we je de vierkante staanders aan. Wanneer je hebt gekozen voor een klassieke goot, raden we je de afgeschuinde staanders aan.

Gewoonlijk wordt een overkapping geleverd met staanders van 250 centimeter. Wil je echter een hogere doorloop creëeren onder de gootzijde? Kies dan voor staanders met een lengte van 350 centimeter. Beide staanders zijn eenvoudig - indien nodig - in te korten naar een gewenste maatvoering.

* Vereiste velden

€ 1.809,00

Details

Hoe wordt de terrasoverkapping aluminium bezorgd?

De terrasoverkapping Rando met standaard glas wordt geleverd met glaspanelen van 98 centimeter breed x de gewenste uitval van bijvoorbeeld 250-300-350 of 400 centimeter. Het glas is gehard en gelaagd oftewel het type 4.4.2. veiligheidsglas. Doordat het glas gehard en gelaagd is zal het onmogelijk kunnen versplinteren bij een schade. Dit houdt in dat mocht er bijvoorbeeld een steen of een puntbelasting op vallen (afhankelijk van het gewicht uiteraard) dat het glas kan breken maar de glasplaat intact blijft doordat deze gelaagd is. Door de breedte van 98 centimeter behoudt je optimaal genot van de lichtinval en zonnestralen. De garantie termijn bedraagt 5 jaar.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online betaling via iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland). Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling. Tevens worden creditcards helaas niet geaccepteerd bij pin betalingen.

Hoe bepaal ik de hoogte van het muurprofiel en of de hoogte van de gootzijde?

De overkappingen zijn CE gecertificeerd onder de verwerking van acht graden. Deze acht graden komt overeen met een verloop van 14 centimeter per meter uitval. Kies je bijvoorbeeld voor een uitval van 3 meter dan bedraagt het verval in totaal 42 centimeter. Dit verloop wordt altijd berekend door de onderzijde van het muurprofiel te nemen in combinatie met de onderzijde gootzijde. We lichten het graag even toe door middel van een rekensom en een detailtekening. Is je hoogte aan de muurzijde bijvoorbeeld 290 centimeter maximaal dan bedraagt de afmeting onderzijde muurprofiel 280 centimeter. Met een verloop van 42 centimeter, oftewel de 3 meter uitval, is de onderzijde van de gootzijde zodoende 290 minus 15 centimeter muurprofiel en minus 42 centimeter verloop bij een uitval van 3 meter = 233 centimeter de onderzijde van je goot. Dit is nogmaals bij een montage van de overkapping onder de 8 graden bij een overkapping van 3 meter uitval. Mocht je in de toekomst de overkapping dicht willen maken door middel van glazen schuifwanden of door middel van een spie en of zonwering screen? Bepaal dan bij de montage van de overkapping indien je standaard afmetingen kunt toe passen. Dit zal je behoorlijk schelen indien je de uitbreiding in de toekomst wilt gaan toepassen. Tevens bepaal je geheel zelf de positionering van de verlichting.

Ik wil graag ook verlichting aanbrengen, is dit ook mogelijk?

Verlichting aan brengen is inderdaad ook mogelijk bij de terras overkapping. Ons advies is tevens om deze verlichting direct met de opbouw van de overkapping te verwerken, vanwege het feit dat het achteraf verwerken van verlichting lastig tot langdurig zal zijn. De inbouw ledspots zijn verkrijgbaar in een set van 6, 8, 10 of zelfs 12 stuks en worden aangedreven door middel van de bijgeleverde trafo, ledverdeler en een bijbehorende afstandsbediening. Door middel van de afstandsbeding zijn de spots aan en uit te schakelen en geheel op of af te dimmen. Je bepaald geheel zelf waar je de led inbouwspots verwerkt wilt in de overkapping zodat je optimaal geniet boven je tuinset en of tafel. Voor de verwerking van de ledspots gebruik je een boor met de maat 29 millimeter en is het advies om de spots minimaal, 70 centimeter, vanuit de goot en of muurzijde te plaatsen voor een optimale verspreiding van de verlichting.

Terrasoverkapping aluminium Rando

EUR

€ 1.809,00

0

0