Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Terrasoverkapping

Rooster  Lijst 
 1. Terrasoverkapping aluminium Mondo 3 Breed

  € 949,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 303 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 2. Terrasoverkapping aluminium Mondo 4 Breed

  € 1.049,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 406 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 3. Terrasoverkapping aluminium Mondo 5 Breed

  € 1.259,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 506 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 4. Terrasoverkapping aluminium Mondo 6 Breed

  € 1.469,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 606 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 5. Terrasoverkapping aluminium Mondo 7 Breed

  € 1.629,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 706 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 6. Terrasoverkapping aluminium Mondo 8 Breed

  € 2.149,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 806 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 7. Terrasoverkapping aluminium Mondo 9 Breed

  € 2.179,00

  Deze luxe terrasoverkapping wordt compleet als bouwpakket, met alle benodigdheden, geleverd. Omdat de overkapping als bouwpakket wordt geleverd, kiest ruim 80% van klanten voor eigen montage met hulp van onze montagehandleiding. De totale breedte maat bedraagt 906 centimeter en kan naar eigen ingeving worden ingekort in zowel de breedte als in de diepte. Mocht je de overkapping willen laten monteren, dan is dit - op aanvraag - ook mogelijk bij ons. De levertijd van de Mondo overkapping bedraagt na bestelling, rondom 10 weken en wordt kosteloos in Nederland, België en Duitsland op locatie geleverd. Let op: indien je de overkapping graag verwerkt met beton poeren, vergeet deze dan niet apart erbij te bestellen. De garantie bedraagt 5 jaar op de overkapping.

       Prijslijst montageservice banner

  ...
 8. Terrasoverkapping aluminium Rando

  € 1.809,00

  De Rando terrasoverkapping is een luxe overkapping die is voorzien van heldere glazen dakplaten. Je kunt de Rando verkrijgen in maar liefst 80 verschillende maatvoeringen. Daarnaast kun je kiezen voor een van de 3 standaard kleuren en wordt de overkapping als bouwpakket geleverd. Met onze montagehandleiding kun je de Rando eenvoudig monteren. Bij een uitval van 400 centimeter wordt het glas 72 centimeter breed, waarbij de overige uitval het glas 98 centimeter bedraagt. Tot slot ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie en wordt de overkapping binnen 10 weken gratis op locatie geleverd.

     Prijslijst montageservice banner

  ...
 9. Vrijstaande lamellen overkapping V125 Pergola

  € 7.359,00

  Bestel de vrijstaande lamellen overkapping V125 Pergola geheel op maat bij Overkapping33.nl. Je kunt hieronder je vrijstaande lamellen overkapping samenstellen door te kiezen voor de gewenste staanders, de gewenste verlichting, type bediening en nog meer. Binnen 5 eenvoudige stappen heb je jouw vrijstaande lamellen terrasoverkapping geheel naar wens (op maat) samengesteld. De V125 Pergola wordt gratis tot aan huis geleverd en heeft een levertijd van 2-3 weken.

  ...
 10. Lamellen overkapping V125 Pergola

  € 6.509,00

  Bestel de lamellen overkapping V125 Pergola geheel op maat bij Overkapping33.nl. Je kunt hieronder je overkapping samenstellen door te kiezen voor de gewenste staanders, de gewenste verlichting, type bediening en nog meer. Binnen 7 eenvoudige stappen heb je jouw lamellen terrasoverkapping geheel naar wens (op maat) samengesteld. De V125 Pergola wordt gratis tot aan huis geleverd en heeft een levertijd van 2-3 weken.

  ...
Rooster  Lijst 

Ben jij opzoek naar een terrasoverkapping? Dan ben je bij Overkapping33 aan het juiste adres. Wij hebben jarenlang ervaring in overkappingen en alles wat erbij komt kijken. Door onze expertise, kwaliteitsproducten en scherpen prijzen doen we al jaren mee met de top van de overkapping branche. Wil jij een terrasoverkapping? Bekijk hierboven ons assortiment en maak je keuze!

Terrasoverkappingen hout of aluminium, welke kies jij?

Laten we met de positieve punten beginnen van beide terrasoverkappingen. De houten terrasoverkapping heeft als voordeel dat het te bewerken is, dat houdt in dat - smaakbepalend - het hout te frezen is en ornamenten en oversteksteunen eenvoudig aangepast kan worden aan je woning. Zo krijg je eerder één geheel met het huis. De aluminium overkapping heeft als voordeel dat deze duurzaam en onderhoudsarm is. Wel moet je een aluminium overkapping goed reinigen anders wordt het snel armzalig.

Een standaard terrasoverkapping of maatwerk, beide is mogelijk bij Overkapping33.nl

Voor welke terrasoverkapping ga jij? De terrasoverkapping standaard is leverbaar in standaard afmetingen die op voorhand al zijn geproduceerd door de fabriek. Bij een terrasoverkapping op maat, wordt deze speciaal voor je in de fabriek op maat gemaakt. Als je geen precieze maat hebt waar je je aan moet houden en je wilt niet al te veel uitgeven, dan wordt het door ons aangeraden om voor de terrasoverkapping standaard te gaan. Bij de terrasoverkappingen op maat heb je keuze uit meerdere types, zo kun je bijvoorbeeld een schuifbare terrasoverkapping op maat verkrijgen. Bij beide terrasoverkappingen kun je wel gewoon je eigen overkapping samenstellen. Zo kun je kiezen voor een gewenste kleur, dakplaten, goot/sierlijst, LED verlichting en staanders. Op maat terrasoverkapping prijs weten? Klik op een product vul je maten in en ontvang meteen een prijsstelling.

Waar je op moet letten bij het aanschaffen van een terrasoverkapping

Wij willen je bij Overkapping33 natuurlijk zo goed mogelijk helpen zodat je de juiste keuze maakt m.b.t. het aanschaffen van de juiste polycarbonaat of glazen overkapping voor jouw situatie. Om te voorkomen dat je achteraf wellicht spijt krijgt is het belangrijk om samen met jou stil te staan bij enkele aandachtspunten zoals; hoe groot wil je jouw terrasoverkapping hebben? Om deze vraag te beantwoorden moet je eerst weten waar je jouw veranda wilt plaatsen en met hoeveel man je eronder wilt gaan zitten. Een andere belangrijk vraag die je jezelf moet stellen is of je zijwanden of zijspies wilt toepassen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een glazen schuifwand te nemen (voor de voorzijde) zodat je deze open en dicht kunt schuiven.

Online of in de showroom bestellen bij Overkapping33

Heb je goed nagedacht over wat je wilt en wil je overschakelen naar het aankopen van een terrasoverkapping? Dan kun je op meerdere manieren je bestelling doorzetten bij ons. In onze terrasoverkapping Limburg showroom kun je de terrasoverkapping bouwpakket opgebouwd en de lamellen overkapping (pergola bouwpakket) nog eens in het echt bekijken en tevens de bestelling laten opmaken door een van onze medewerkers. Ook is het eenvoudig om je bestelling online door te zetten. Je doorloopt de opties die er mogelijk zijn en zodra je alles hebt doorgegeven kies je ''in winkelmand'' en vul je jouw tenaamstelling en gewenste adres in. Als je dit hebt gedaan kun je een betaalmethoden kiezen en de bestelling doorzetten. Zodra de bestelling door ons is goedgekeurd en bevestigd, wordt deze voor je doorgezet. Je wordt tijdens het proces door ons telefonisch of per mail op de hoogte gehouden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur antwoord

Vraag eenvoudig via onze offerte formulier een offerte aan. Vul je naam, e-mail en/of telefoonnummer in. Ook kun je een afbeelding toevoegen, kies bijvoorbeeld voor een foto waar je jouw terrasoverkapping wilt toepassen of een plattegrond. Vervolgens geef je aan wat je wilt en dan kun je jouw aanvraag bij ons indienen door op ‘verzend’ te klikken. Zodra je offerte aanvraag bij ons binnen is, streven we erna om je aanvraag binnen 24 uur te verwerken bij ons. Let wel op, het kan soms zijn dat een offerte in je spam belandt omdat het de eerste keer is dat we contact met je hebben. Heb je enige vragen of wil je liever een offerte per telefoon aanvragen? Bel 088 – 0555 333. Wij stellen dan graag een offerte voor je op.