Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Overkapping Mondo - RAL7016S

Overkapping tuin aluminium Raldo

€ 2.149,00

Levertijd: 5-7 weken

Geniet van je overkapping alle vier de seizoenen! Klik eenvoudig en snel je geschikt vrijstaande terrasoverkapping aan in onze eenvoudige filter. Vergeet de accessoires niet voor je overkapping zoals een zonwering, ledverlichting of simpelweg een luxe radio.

     Prijslijst montageservice banner

* Vereiste velden

€ 2.149,00

Details

Technische specificaties:

- Polycarbonaat dikte: 16mm - Standaard verkrijgbare polycarbonaat: Opaal - Helder of Opaal warmtewerend 
- Breedte van standaard paneel: 980 mm 
- Aluminium: 6060-T6
- Poedercoating: 80MU
- Standaard verkrijgbare kleuren: RAL9001 Cremewit (glad oppervlakte) / RAL9016 Verkeerswit (glad oppervlakte) / RAL7016S Antracietgrijs (structuur oppervlakte)

- Ook leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur op aanvraag/meerprijs
- Standaard gootafwerking: Klassiek of Rond
- Staanders: standaard geleverd met een hoogte van 250 centimeter
- Staanders: ook leverbaar met een hoogte van 350 centimeter op aanvraag/meerprijs
- Staanders: ook leverbaar op aanvraag geheel vierkant (zonder geïntegreerde voetplaat) 
- Standaard afschot: 8 graden oftewel ongeveer 13 centimeter per meter uitval
- Afschot: ook te verwerken met een afschot van 4 tot 14 graden
- Fabrieksgarantie: 5 jaar

Omschrijving

De terrasoverkapping Raldo wordt geleverd met polycarbonaat van 98 centimeter breed x de gewenste uitval van bijvoorbeeld 250-300-350 of 400 centimeter. Het polycarbonaat is standaard leverbaar in helder, opaal of in warmtewerend opaal. De XS structuur polycarbonaat zijn afkomstig van de Duitse fabrikant Makrolon. Mocht de standaard afmeting van de overkapping niet passen in je situatie/tuin? Geen probleem, het polycabonaat en de aluminium profielen zijn eenvoudig in te korten door middel van een afkortzaag of flex. Afhankelijk hoeveel centimeter de overkapping dient te worden ingekort in de breedte bepaal je of je van 1 polycarbonaat de afmeting eraf haalt of dat je kiest voor een gelijkmatige verdeling over de gehele overkapping.

De overkapping Raldo met standaard glas is ideaal te combineren met bijvoorbeeld glazen schuifwanden Lido welke namelijk standaard dezelfde breedte afmeting hebben van 98 centimeter. Hierdoor creeer je uiteindelijk één straling! Mocht je een glazen overkapping Rando willen toepassen maar twijfel je of het wellicht niet te warm zal worden onder je overkapping? Geen probleem, bekijk dan op je gemak bijvoorbeeld de balein zonwering waardoor het een stuk aangenamer zal zijn onder je overkapping. Wil je bijvoorbeeld ook je voorzijde van je overkapping dichtmaken voor de zon of puur om de privacy te verhogen, bekijk dan eens onze zonwering screens en geniet vervolgens optimaal van je prachtige overkapping met glas.

Wil je graag de Raldo vrijstaande terrasoverkapping laten monteren met de eventuele bijbehorende accessoires? Dan is dit op aanvraag mogelijk. Stuur je gewenste afmeting van de overkapping en de eventuele accessoires naar ons per mail of neem gerust telefonisch contact met ons op omtrent het bespreken van de mogelijkheden.

Bij het plaatsen van een overkapping wordt vaak ook het terras onder handen genomen of vervangen. Bekijk eens op het gemak op onze overige shop www.tegels33.nl voor de actuele aantrekkelijke keramische terrastegels (onderhoudsvrij) en bestel wellicht alles in een keer, wel zo gemakkelijk toch? Ben je toch bezig in je tuin en wil je het graag geheel in eens afmaken voor het komende lekker lenteweer? Bekijk dan ook eens onze betonschuttingen of siersplit en maak je tuin compleet af voor de komende lente en zomer.

De levertijd van de overkapping is ongeveer 1 week na bestelling en ontvang je vooraf per mail een bericht omtrent de exacte leverdatum en tijdstip. Na goedkeuring van deze datum zal de overkapping geleverd worden waarbij je op de dag van levering een uur vooraf zal worden gecontacteerd door de chauffeur. Indien de levering geschied is zal het eventuele montagebedrijf van ons een bericht ontvangen zodat de montageafspraak ingepland kan worden in onderling overleg.

Overkapping tuin aluminium Raldo

EUR

€ 2.149,00

0

0