Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Baleinzonwering voor terrasoverkapping

Overkappingzonwering Tallinn balein V650

€ 350,00

Levertijd: 3-4 weken

- Type: V650 Tallinn
- Zonwering overkapping
- Handbediening door middel van koord
- Maatwerk product
- Diverse kleurdoeken verkrijgbaar 
- Onderhoudsgemak (vochtbestendig)
- Niet bestand tegen: halogeen verlichtingVul bovenstaand, in centimeters, de breedte en hoogte in. De baleinzonwering wordt, op de centimeter nauwkeurig, op maat geleverd. De minimale breedte bedraagt 100 centimeter met een maximale breedte van 400 centimeter. De minimale hoogte is 100 centimeter en met een maximum van 500 centimeter.

In welke kleur wil je de profielen hebben? Kies uit onze leverbare kleuren, wit, crème wit of antraciet.

Kies een gewenste doek. Je hebt de keuze uit 9 verschillende doeken.

* Vereiste velden

€ 350,00

Details

Inmeten:
Hoe bepaal ik de afmetingen van een Baleinzonwering Verano Tallinn V650? Meet de afmeting van de binnenzijde van een willekeurige ligger. Is deze bijvoorbeeld 300 centimeter dan is deze afmeting je uitval afmeting. Meet nu de afmeting strak tussen de twee zijliggers van je overkapping en neem hiervan vervolgens 6 centimeter vanaf. Bijvoorbeeld 400 centimeter - 6 centimeter = 394 centimeter je breedte maat van je balein. Ter controle sturen wij de consument na bestelling altijd een bestelbon door per mail. Hierop vul en controleer je nogmaals je maatvoering van je balein zonwering.

Heb je een afwijkende afmeting dan de standaard breedte of uitval afmeting? Vermeld dan je exacte maatvoering in het opmerking veld in de bestelling of bel met een van onze medewerkers.

Deze baleinzonwering kan aan de onderzijde van een terrasoverkapping worden geplaatst. Het systeem is eenvoudig te bedienen door middel van een trekkoord, je schuift het pakket met één simpele handbeweging in of uit.

De profielkleuren van de baleinzonwering zijn standaard leverbaar in twee ralkleuren namelijk, ralkleur 9001 (wit) of ralkleur 7016 (antraciet). Tegen een meerprijs kan de profielkleur in iedere gewenste ralkleur worden gemoffeld. Indien dit gewenst is kun je contact opnemen met ons via info@overkapping33.nl.

LET OP! Niet geschikt voor gebruik bij een terrasoverkapping die voorzien is van halogeen licht en/of terrasverwarming.

Overkappingzonwering Tallinn balein V650

EUR

€ 350,00

0