Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Zonwering

Rooster  Lijst 
 1. Plimax Plisse Zonwering

  € 189,95

  Heb je last van de altijd vervelende zon, maar vind je de zonwering bovenop de overkapping ook zo prijzig? Overweeg dan de plissé zonwering toe te passen en geniet van de schaduw. De zonwering in standaard maatvoering is toepasbaar op meerdere overkapping merken zoals Gumax Tuinmaximaal, Verasol of Deponti of op gewenste maatvoering op aanvraag te bestellen. Vermelde prijs is per gedeelte oftewel per stuk.

  ...
 2. Overkappingzonwering Tallinn balein V650

  € 350,00

  - Type: V650 Tallinn
  - Zonwering overkapping
  - Handbediening door middel van koord
  - Maatwerk product
  - Diverse kleurdoeken verkrijgbaar 
  - Onderhoudsgemak (vochtbestendig)
  - Niet bestand tegen: halogeen verlichting

  ...
 3. Verandazonwering Sorrento Midi

  € 1.049,00

  De verandazonwering Sorrento Midi is een unieke zonwering voor je terrasoverkapping. De Sorrento is zowel te verwerken bovenop de overkapping als onder de overkapping. Wil je bijvoorbeeld hitte tegen houden dan kies je voor de zonwering bovenop. Heb je beperkte ruimte en of wil je puur het zonlicht tijdens de zomerdagen tegenhouden dan is het mogelijk voor een zonwering onder de overkapping. De zonwering wordt geheel op gewenste maat geproduceerd zodat je verzekerd bent van een subliem eindresultaat. Het systeem is zowel te bedienen door middel van een schakelaar als door een afstandsbediening. 

  ...
 4. Overkappingzonwering Verano V610 Oslo

  € 1.526,00

  - Merk: Verano 
  - Type: V610 Oslo
  - Inclusief: Elektronische motor Somfy
  - Verkrijgbare RAL-kleuren: 9010, 9001 en 8019
  - Verkrijgbare Structuurlak: VS 7016
  - Geschikt voor: Verano, Gumax, Verasol en overige overkappingen
  - Zeilringen worden geplaatst voor een betere afwatering en langere levensduur van de doeken.

  ...
 5. Verandazonwering Sorrento Grande

  € 1.499,00

  De verandazonwering Sorrento Grande is een unieke zonwering voor je terrasoverkapping. De Sorrento Grande is tot maar liefs een afmeting van 12 meter breed en een diepte van 6 meter leverbaar. De verandazonwering is zowel bovenop als onder je overkapping te verwerken. Wil je bijvoorbeeld hitte tegen houden dan kies je voor de zonwering bovenop. Heb je beperkte ruimte en of wil je puur het zonlicht tijdens de zomerdagen tegenhouden dan is het mogelijk voor een zonwering onder de overkapping. De zonwering wordt geheel op gewenste maat geproduceerd zodat je verzekerd bent van een subliem eindresultaat. Het systeem is zowel te bedienen door middel van een schakelaar als door een afstandsbediening. Welke variant heeft jouw voorkeur?

  ...
 6. Overkappingzonwering Verano V612 Hamar

  € 1.609,00

  - Inclusief: Elektronische motor Somfy
  - Geschikt voor: Verano, Gumax, Verasol en overige overkappingen
  - Inclusief: Bovenkap

  ...
 7. Overkappingzonwering Verano V630 Malmö

  € 2.431,00

  - Merk: Verano 
  - Type: V630 Malmö
  - Inclusief: Elektronische motor Somfy
  - Uitvoering in RAL-kleur naar keuze
  - Inclusief gasdrukveren in de geleiders
  - Verplaatsbare geleiders
  - Aluminium voetjes
  - Geschikt voor: Verano, Gumax, Verasol en overige overkappingen

  ...
Rooster  Lijst 

Zonwering terrasoverkapping is eenvoudig te verkrijgen bij Overkapping33.nl. Wil je een zonwering terrasoverkapping in standaard maten? Bekijk dan onze standaard zonwering en zie welke maten er beschikbaar zijn. Wil je zonwering voor je terrasoverkapping op maat? Bekijk onze op maat zonwering en vul je maten in en krijg direct een prijs. Bekijk ook eens onze andere overkapping opties.

Zonwering overkapping bij Overkapping33.nl tegen scherpe prijzen!

Zonwering overkapping is uiterst doeltreffend als je optimaal wilt gaan genieten van je terrasoverkapping als de zon volop schijnt. De zonwering terrasoverkapping blokkeert de zon zodanig dat het onder overkapping lekker fris is! De zonwering past perfect bij elke terrasoverkapping die samen elegant in harmonie komen. Je hebt bij ons de keuze uit plissé zonwering, balein zonwering, doek zonwering en elektrische zonwering. Bekijk ook eens onze zijwanden/spies om je terrasoverkapping helemaal af te maken.

Zonwering voor terrasoverkapping bestel je eenvoudig online op Overkapping33.nl.

Je zonwering voor terrasoverkapping online kopen is bij velen een proces waarbij vragen kunnen ontstaan. Daarom dat wij bij Overkapping33.nl tijd en moeite steken in het zo goed mogelijk informeren van onze bezoekers online, zodat het voor jou zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. We begrijpen dat er nog altijd nog vragen kunnen ontstaan bij het online bestellen, daarom dat onze klantenservice voor je klaar staat. Je kan ons bereiken per telefoon, live chat of je kan langs komen bij onze showroom.