Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Zonwering

Rooster  Lijst 
 1. Plimax Plisse Zonwering

  € 189,00

  Heb je last van de altijd vervelende zon, maar vind je de zonwering bovenop de overkapping ook zo prijzig? Overweeg dan de plissé zonwering toe te passen en geniet van de schaduw. De zonwering is toepasbaar op meerdere overkappingmerken zoals Gumax Tuinmaximaal, Verasol of Deponti. De zonwering wordt toegepast zonder zijgeleiding, wegens dat deze vocht of vuiligheid tot zich nemen hierin. De plissé breng je door middel van nylon staalkabels op spanning, waarover de zonwering schuift. De vermelde prijs is per gedeelte oftewel per stuk. Heb je een afwijkende maat? Kijk dan gerust bij de plissé zonwering op maat. Standaard plissé heeft een zilvergrijs doek en frame. Kies je voor een ander kleur doek dan wordt deze op bestelling voor je besteld en kan hierdoor niet retour gezonden worden en valt onder een maatwerkproduct. 

  ...
 2. Maatwerk Plimax Plisse Zonwering

  € 209,00

  Heb je last van de altijd vervelende zon, maar vind je de zonwering bovenop de overkapping ook zo prijzig? Overweeg dan de plissé zonwering toe te passen en geniet van de schaduw. De zonwering is toepasbaar op meerdere overkapping merken zoals Gumax Tuinmaximaal, Verasol of Deponti. LET OP! Vermelde prijs is per gedeelte oftewel per stuk.

  ...
 3. Verandazonwering Sorrento Grande

  € 1.999,00

  De verandazonwering Sorrento Grande is een unieke zonwering voor je terrasoverkapping. De Sorrento Grande is tot maar liefs een afmeting van 12 meter breed en een diepte van 6 meter leverbaar. Vanaf 5 meter breedte bestaat het systeem uit twee delen oftewel twee zonweringen welke je tegen elkaar gaat verwerken met een combi geleiders. De verandazonwering is zowel bovenop als onder je overkapping te verwerken. Wil je bijvoorbeeld hitte tegen houden dan kies je voor de zonwering bovenop. Heb je beperkte ruimte en of wil je puur het zonlicht tijdens de zomerdagen tegenhouden dan is het mogelijk voor een zonwering onder de overkapping. De zonwering wordt geheel op gewenste maat geproduceerd zodat je verzekerd bent van een subliem eindresultaat. Het systeem is zowel te bedienen door middel van een schakelaar als door een afstandsbediening. Welke variant heeft jouw voorkeur?

  De Sorrento Grande staat niet gepresenteerd in onze showroom.

  ...
Rooster  Lijst 

Zonwering terrasoverkapping is eenvoudig te verkrijgen bij Overkapping33.nl. Wil je een zonwering terrasoverkapping in standaard maten? Bekijk dan onze standaard zonwering en zie welke maten er beschikbaar zijn. Wil je zonwering voor je terrasoverkapping op maat? Bekijk onze op maat zonwering en vul je maten in en krijg direct een prijs. Bekijk ook eens onze andere overkapping opties.

Zonwering overkapping bij Overkapping33.nl tegen scherpe prijzen!

Zonwering overkapping is uiterst doeltreffend als je optimaal wilt gaan genieten van je terrasoverkapping als de zon volop schijnt. De zonwering terrasoverkapping blokkeert de zon zodanig dat het onder overkapping lekker fris is! De zonwering past perfect bij elke terrasoverkapping die samen elegant in harmonie komen. Je hebt bij ons de keuze uit plissé zonwering, balein zonwering, doek zonwering en elektrische zonwering. Bekijk ook eens onze zijwanden/spies om je terrasoverkapping helemaal af te maken.

Zonwering voor terrasoverkapping bestel je eenvoudig online op Overkapping33.nl.

Je zonwering voor terrasoverkapping online kopen is bij velen een proces waarbij vragen kunnen ontstaan. Daarom dat wij bij Overkapping33.nl tijd en moeite steken in het zo goed mogelijk informeren van onze bezoekers online, zodat het voor jou zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. We begrijpen dat er nog altijd nog vragen kunnen ontstaan bij het online bestellen, daarom dat onze klantenservice voor je klaar staat. Je kan ons bereiken per telefoon, live chat of je kan langs komen bij onze showroom.