Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Opties

Rooster  Lijst 
 1. Schoor voor terrasoverkapping

  € 35,00

  Schoor met bevestigingsmateriaal voor uw terrasoverkapping. De afmeting is 85 x 85 x 600mm.

  ...
 2. Betonpoer

  € 59,00

  - Het betreft een massieve betonnen poer zonder HWA-doorvoer

  ...
 3. Betonpoer met HWA-doorvoer

  € 69,00

  - Het betreft een betonnen poer met HWA-doorvoer.

  ...
 4. Cree LED veranda inbouwspot Valencia set van 6, 8, 10 of 12 stuks

  Normale prijs: € 199,95

  Aktieprijs € 179,95

  Deze veranda LED inbouwspots hebben een warmwitte kleur en zijn leverbaar in sets van 6, 8, 10 of 12 stuks. Wil je meer informatie over de LED inbouwspots? De Cree LED spots zijn CE gecertificeerd waardoor de set tevens geen storingen geeft met overige aanwezige infrarood producten zoals bijvoorbeeld radio of televisie. Tevens is de set IP65 waardoor buiten verwerking van de trafo en spots geen problematiek zal opleveren.

  Deze set bestaat uit:
  - Het aantal geselecteerde LED inbouwspots inclusief vijf meter kabel per spot
  - Parallel geschakeld
  - Led verdeler op basis van het aantal geselecteerde spots
  - Led transformator voorzien van netsnoer zwart
  - Afstandsbediening (voorgeprogrammeerd) waarmee de je de spots kunt bedienen en kunt dimmen

  ...
 5. Plimax Plisse Zonwering

  € 189,00

  Heb je last van de altijd vervelende zon, maar vind je de zonwering bovenop de overkapping ook zo prijzig? Overweeg dan de plissé zonwering toe te passen en geniet van de schaduw. De zonwering is toepasbaar op meerdere overkappingmerken zoals Gumax Tuinmaximaal, Verasol of Deponti. De zonwering wordt toegepast zonder zijgeleiding, wegens dat deze vocht of vuiligheid tot zich nemen hierin. De plissé breng je door middel van nylon staalkabels op spanning, waarover de zonwering schuift. De vermelde prijs is per gedeelte oftewel per stuk. Heb je een afwijkende maat? Kijk dan gerust bij de plissé zonwering op maat. Standaard plissé heeft een zilvergrijs doek en frame. Kies je voor een ander kleur doek dan wordt deze op bestelling voor je besteld en kan hierdoor niet retour gezonden worden en valt onder een maatwerkproduct. 

  ...
 6. Cree LED veranda inbouwspot Toledo kantelbaar set van 6, 8, 10 of 12 stuks

  Normale prijs: € 209,95

  Aktieprijs € 199,95

  Deze veranda LED inbouwspots hebben een warmwitte kleur en zijn leverbaar in sets van 6, 8, 10 of 12 stuks. Wil je meer informatie over de LED kantelbare inbouwspots? De Cree LED spots zijn CE gecertificeerd waardoor de set tevens geen storingen geeft met overige aanwezige infrarood producten zoals bijvoorbeeld radio of televisie. Tevens is de set IP65 waardoor buiten verwerking van de trafo en spots geen problematiek zal opleveren.

  Deze set bestaat uit:
  - Het aantal geselecteerde LED inbouwspots inclusief vijf meter kabel per spot
  - Parallel geschakeld
  - Led verdeler op basis van het aantal geselecteerde spots
  - Led transformator voorzien van netsnoer zwart
  - Afstandsbediening (voorgeprogrammeerd) waarmee de je de spots kunt bedienen en kunt dimmen

  ...
 7. Maatwerk Plimax Plisse Zonwering

  € 209,00

  Heb je last van de altijd vervelende zon, maar vind je de zonwering bovenop de overkapping ook zo prijzig? Overweeg dan de plissé zonwering toe te passen en geniet van de schaduw. De zonwering is toepasbaar op meerdere overkapping merken zoals Gumax Tuinmaximaal, Verasol of Deponti. LET OP! Vermelde prijs is per gedeelte oftewel per stuk.

  ...
 8. Verandazonwering Sorrento Grande

  € 1.999,00

  De verandazonwering Sorrento Grande is een unieke zonwering voor je terrasoverkapping. De Sorrento Grande is tot maar liefs een afmeting van 12 meter breed en een diepte van 6 meter leverbaar. Vanaf 5 meter breedte bestaat het systeem uit twee delen oftewel twee zonweringen welke je tegen elkaar gaat verwerken met een combi geleiders. De verandazonwering is zowel bovenop als onder je overkapping te verwerken. Wil je bijvoorbeeld hitte tegen houden dan kies je voor de zonwering bovenop. Heb je beperkte ruimte en of wil je puur het zonlicht tijdens de zomerdagen tegenhouden dan is het mogelijk voor een zonwering onder de overkapping. De zonwering wordt geheel op gewenste maat geproduceerd zodat je verzekerd bent van een subliem eindresultaat. Het systeem is zowel te bedienen door middel van een schakelaar als door een afstandsbediening. Welke variant heeft jouw voorkeur?

  De Sorrento Grande staat niet gepresenteerd in onze showroom.

  ...
Rooster  Lijst 

Overkapping33 heeft diverse opties voor je terrasoverkapping of carport die erg handig kunnen zijn. De opties die wij o.a. aanbieden zijn; betonpoeren, verlichting, zonwering, terrasverwamers, handvaten en radiosystemen. Wil je meer informatie over een van deze producten? Klik hierboven op een product naar keuze en verkrijg meer informatie.

Verlichting voor je overkapping vindt je natuurlijk op Overkapping33

Wil je in het donker genieten van je overkapping? Dan is LED verlichting de ideale oplossing voor jou. De spotjes die wij aanbieden zijn van hoogwaardig kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Ook zijn de spotjes eenvoudig te installeren met onze handleiding. LED spotjes hebben veel handige snufjes zoals bijvoorbeeld; dimmen van je verlichting met een afstandsbieding. Wil je LED verlichting voor bijvoorbeeld je woonkamer of badkamer? Bekijk dan ook eens onze webshop Led33.nl waar je meer led verlichting kunt bekijken.

Overkapping33 staat voor service, kwaliteit en een scherpe prijs

Bij Overkapping33 willen wij iedereen tevreden houden, dit is de reden waarom service bij ons voorop staat. Ook als het aankomt op overkapping opties willen we je de beste uitkomst aanbieden voor jouw situatie. Dus met vragen, advies of opmerkingen kan je ons altijd bereiken op diverse wijze. Je kunt langskomen bij ons in de showroom, telefonisch zijn we dinsdag t/m vrijdag van 10:00 t/m 17:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10:00 t/m 15:00 uur, via de live chat zijn we vanaf 08:30 bereikbaar of mail ons naar info@store33.nl en wij zorgen ervoor dat je z.s.m. een antwoord krijgt op je vragen.