Glazen schuifwand zwart

Zien als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil jij een glazen schuifwand zwart bestellen? Doe dit direct online via de webwinkel van Overkapping33.nl. Wij bieden een ruim aanbod van glazen schuifwanden zwart tegen de scherpste prijzen. De glazen schuifwand zwart is een ware toevoeging voor zowel binnen als buiten. Je kunt kiezen om de glazen schuifwand zwart onder een terrasoverkapping te plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om de glazen schuifwand simpelweg binnen toe te passen. Vaak wordt het glas gebruikt als een afscheiding tussen kamers of voor op een kantoor. Bekijk ons aanbod van de glazen schuifwand zwart direct online en kies welke type jij binnenkort online gaat bestellen!

Glazen schuifwand zwart op verschillende maatvoeringen

De glazen schuifwand zwart is leverbaar in allerlei maatvoeringen. In de breedte kun je kiezen voor drie maten, namelijk: 64, 82 of 98 centimeter. De hoogte die leverbaar is van de industriële schuifdeur glas is afhankelijk van de breedte maat die je kiest. De minimale glasplaten hoogte is 190 cm en de maximale hoogte is 230 cm. Er is voor een iedere toepassing een gewenste glazen schuifwand te plaatsen. Kom je er niet uit met de maten van de glazen schuifwand zwart? Dan kun je ook eens kijken naar de glazen schuifwanden op maat. Deze wanden worden op de millimeter nauwkeurig voor je geproduceerd. Wil jij de glazen schuifwand zwart liever op een offerte i.p.v. online samenstellen? Dan kan dit natuurlijk ook. Vraag een offerte aan en binnen 1 werkdag krijg je een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Prachtige industriële uitstraling

De glazen schuifwand zwart heeft een prachtige industriële uitstraling die je niet bij veel aanbieders vindt. Je kunt bij ons kiezen voor verschillende glasverdelingen om een mooi eindresultaat te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor alleen een omlijning van het glas met zwarte profielen (verdeling 1 binnen ons assortiment), een horizontale streep over het glas en omlijning met zwarte profielen (verdeling 2) of twee horizontale strepen en omlijning met zwarte profielen (verdeling 3). De meest gekozen glazen schuifwand zwart type is verdeling 3. Welke zwarte schuifdeuren voor buiten ga jij binnenkort kiezen?