Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Verano Olivera V764

Verano Olivera V764

€ 1.109,00

Levertijd: 3-4 weken

Glaswand Olivera is uitvoerbaar in acht- of tien millimeter glas en beschikbaar als vierdelig- of zesdelig pakket. De V764 Olivera is standaard voorzien van een meeneemfunctie en uittilbeveiliging. Ieder paneel is voorzien van drie grotere wielen om een soepele loop en duurzaamheid bij intensief gebruik te garanderen. De onderrail wordt geanodiseerd in zilver of zwart om slijtagesporen tegen te gaan. De Olivera kan onder andere uitgebreid worden met tochtafdichting en wandaansluiting en leverbaar in drie standaard kleuren.Vul bovenstaand, in centimeters, de breedte en hoogte in. De glazen schuifwand wordt, op de centimeter nauwkeurig, op maat geleverd. De minimale breedte bedraagt 300 centimeter met een maximale breedte van 600 centimeter. De minimale hoogte is 150 centimeter en met een maximum van 225 centimeter.

LET OP: Vanaf 300 tot en met 450 centimeter krijg je een 4 delig railsysteem en 4 schuifpanelen. Van 450 tot en met 600 centimeter krijg een 6 delig railsysteem en 6 schuifpanelen.


Kies de gewenste kleur voor de onderrail. De onderrail wordt geanodiseerd in zilver of zwart om slijtagesporen tegen te gaan.


Kies de gewenste kleur voor je bovenrail en glaslijst. Je kunt kiezen uit drie standaard kleuren.


Kies het gewenste type glas. De 8 millimeter gehard glas wordt standaard geleverd. De 10 millimeter gehard glas is iets dikker en is te verkrijgen tegen een meerprijs. De meerprijs is afhankelijk van het formaat die jij hebt aangegeven in stap 1.


Bestel eenvoudig handgrepen mee. Je kunt de handgrepen zelf op elke gewenste positie monteren wegens het feit dat de handgrepen voorzien zijn van plakstrip. Reinig of ontvet het glas altijd voordat je de handgrepen gaat verwerken.

* Vereiste velden

€ 1.109,00

Details

Overzicht profiel afmetingen:

Heb je je afmeting opgemeten? Bepaal dan je gewenste systeem welke het best toepassend is voor je situatie. Alle systemen hebben een tolerantie waarde waardoor je speling in de hoogte kunt creëren. Deze maatvoeringen zijn afhankelijk van de glasmaat. 

V764 Oivera onderrail afmetingen


Hoe leveren jullie de bestelling aan?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je binnen enkele dagen een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst.


Op welke wijze is de betaling bij jullie mogelijk?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland) betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling.

Verano Olivera V764

EUR

€ 1.109,00

0