Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Glazen schuifwand

Wil je jouw terrasoverkapping uitbreiden met een glazen schuifwand? Dan ben je bij Overkapping33 aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende glazen schuifwanden. De glazen schuifwanden zijn gemaakt van hoogwaardig gehard glas en er is ingespeeld op de nieuwste trends. Een glazen schuifwand zorgt ervoor dat de ruimte gescheiden wordt met een doorzichtige wand. In combinatie met gepaste verlichting zorgt de glazen schuifwand voor een schitterende en rustgevende sfeer. Je kunt de glazen schuifwand direct bestellen samen met de terrasoverkapping. Je kunt er ook voor kiezen om de glazen schuifwand later in je terrasoverkapping te plaatsen. Wil je graag advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Rooster  Lijst 
 1. Glazen schuifwand Lido S98

  € 649,95

  De glazen schuifwand Lido S98 bestel je, geheel naar wens, online of in onze showroom. De glazen schuifwand S98 heeft glaspanelen van 98 centimeter breed en is leverbaar in drie standaard RAL kleuren. Selecteer eenvoudig je gewenste breedte en inbouwhoogte van je glazen schuifwand en voeg eventueel enige opties toe. De Lido S98 wordt geheel kosteloos binnen twee weken aan huis geleverd. Doorloop de 8 simpele stappen en geniet van je nieuwe glazen schuifwand!

  ...
 2. Glazen schuifwand Lido S98 Nero Mat Zwart

  € 1.429,00

  De glazen schuifwand Lido S98 Nero heeft panelen van 98 centimeter. De stalen binnendeuren of staal look deuren zijn immens populair in mat zwart en vanaf heden ook verkrijgbaar als glazen schuifwand Lido Nero. De glazen schuifwanden Lido Nero zijn in drie maatvoeringen in de breedte verkrijgbaar en in diverse hoogtes. De mat zwart aluminium profielen geven de glazen schuifwand een industriële uitstraling welke gebaseerd is op de populaire 3 vak verdeling. Mocht je geen vak verdeling of een 4 vak verdeling willen toepassen (bij de hogere panelen) is dit ook uiteraard mogelijk. Het complete systeem, oftewel onderrail, bovenrail en glasprofielen, is mat zwart.

  ...
 3. Glazen schuifwand Lido S82

  Normale prijs: € 719,00

  Aktieprijs € 679,00

  De glazen schuifwand Lido S82 bestel je, geheel naar wens, online of in onze showroom. De glazen schuifwand S82 heeft glaspanelen van 82 centimeter breed en is leverbaar in drie standaard RAL kleuren. Selecteer eenvoudig je gewenste breedte en inbouwhoogte van je glazen schuifwand en voeg eventueel enige opties toe. De Lido S82 wordt geheel kosteloos binnen twee weken aan huis geleverd. Doorloop de 8 simpele stappen en geniet van je nieuwe glazen schuifwand!

  ...
 4. Glazen schuifwand Lido S82 Nero Mat Zwart

  € 1.299,00

  De glazen schuifwand Lido S82 Nero heeft panelen van 82 centimeter. De stalen binnendeuren of staal look deuren zijn immens populair in mat zwart en vanaf heden ook verkrijgbaar als glazen schuifwand Lido Nero. De glazen schuifwanden Lido Nero zijn in drie maatvoeringen in de breedte verkrijgbaar en in diverse hoogtes. De mat zwart aluminium profielen geven de glazen schuifwand een industriële uitstraling welke gebaseerd is op de populaire 3 vak verdeling. Mocht je geen vak verdeling of een 4 vak verdeling willen toepassen (bij de hogere panelen) is dit ook uiteraard mogelijk. Het complete systeem, oftewel onderrail, bovenrail en glasprofielen, is mat zwart.

  ...
 5. Glazen schuifwand Lido S64

  € 679,00

  De glazen schuifwand Lido S64 bestel je, geheel naar wens, online of in onze showroom. De glazen schuifwand S64 heeft glaspanelen van 64 centimeter breed en is leverbaar in drie standaard RAL kleuren. Selecteer eenvoudig je gewenste breedte en inbouwhoogte van je glazen schuifwand en voeg eventueel enige opties toe. De Lido S64 wordt geheel kosteloos binnen twee weken aan huis geleverd. Doorloop de 8 simpele stappen en geniet van je nieuwe glazen schuifwand!

  ...
 6. Glazen schuifwand Lido S64 Nero Mat Zwart

  € 1.299,00

  De glazen schuifwand Lido S64 Nero heeft panelen van 64 centimeter. De stalen binnendeuren of staal look deuren zijn immens populair in mat zwart en vanaf heden ook verkrijgbaar als glazen schuifwand Lido Nero. De glazen schuifwanden Lido Nero zijn in drie maatvoeringen in de breedte verkrijgbaar en in diverse hoogtes. De mat zwart aluminium profielen geven de glazen schuifwand een industriële uitstraling welke gebaseerd is op de populaire 3 vak verdeling. Mocht je geen vak verdeling of een 4 vak verdeling willen toepassen (bij de hogere panelen) is dit ook uiteraard mogelijk. Het complete systeem, oftewel onderrail, bovenrail en glasprofielen, is mat zwart.

  ...
 7. Verano V772 Moli

  € 2.357,00

  De glazen schuifwand V772 Moli bestel je, geheel naar wens, online. De V772 Moli heeft panelen van 33.1 [mm] gelaagd glas en is leverbaar in drie standaard RAL kleuren. Verder is het systeem wind- en waterdicht en kun je het aan de binnenkant (bij de handgreep) sluiten. De Moli heeft een zogenaamde 'onderschuifsysteem', waardoor krachten op de aanbouw of terrasoverkapping worden vermeden. De Moli heeft een levertijd van 3-4 weken en is binnen 4 simpele stappen samen te stellen!

  ...
 8. Verano Olivera V764

  € 1.109,00

  Glaswand Olivera is uitvoerbaar in acht- of tien millimeter glas en beschikbaar als vierdelig- of zesdelig pakket. De V764 Olivera is standaard voorzien van een meeneemfunctie en uittilbeveiliging. Ieder paneel is voorzien van drie grotere wielen om een soepele loop en duurzaamheid bij intensief gebruik te garanderen. De onderrail wordt geanodiseerd in zilver of zwart om slijtagesporen tegen te gaan. De Olivera kan onder andere uitgebreid worden met tochtafdichting en wandaansluiting en leverbaar in drie standaard kleuren.

  ...
 9. Verano V762 Talamanca

  € 1.366,00

  De V762 Talamanca bestel je eenvoudig en goedkoop bij ons. Deze glazen schuifwand is voorzien van 10 millimeter gehard glas, meneemsysteem en is afsluitbaar. De Talamanca is leverbaar in de kleuren ivoor, wit en antraciet. Geef hieronder je gewenste afmetingen in en bestel je nieuwe glazen schuifwand van Verano!

  ...
 10. Verano V760 Sa Caleta

  € 749,00

  De glazen schuifwand V760 Sa Caleta van Verano bestel je direct online en voor de beste prijs bij Overkapping33.nl. Deze topkwaliteit schuifpui is voorzien van 8 millimeter gehard glas, aluminium profielen (gepoedercoat) en een uniek onderschuif systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de krachten op de terrasoverkapping worden vermeden; gebruiksvriendelijk en duurzaam!. De Verano Sa Caleta is leverbaar in drie kleuren (ivoor, wit en antraciet) en kan bij Overkapping33 direct op maat besteld worden. Vul de gewenste afmetingen in, kies de kleur en rond uw bestelling direct online af. En ook niet onbelangrijk; Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen in heel Nederland gratis en kunnen de maatwerk schuifwand al binnen 2 tot 3 weken leveren.

  ...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Rooster  Lijst 

Ben jij opzoek naar een glazen schuifwand voor jouw terrasoverkapping? Overkapping33 heeft verschillende glazen schuifwanden in het assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een standaard- of op maat glazen schuifwand. Onze glazen schuifwanden worden bij een bedrag boven de € 500,- geheel kosteloos thuis bezorgd. Daarnaast bieden we diverse klantvriendelijke betaalmogelijkheden aan zoals, betaling onder rembours. Neem contact op met onze klantenservice om alle opties te bespreken.

Je glazen schuifwand standaard of op maat gemaakt?

Je kunt bij ons kiezen uit twee verschillende glazen schuifwanden. Als eerst heb je de standaard glazen schuifwand. Deze wanden worden in massa geproduceerd en zijn daardoor ook de goedkopere variant schuifwanden. Bij een schuifwand op maat, wordt je glas geleverd op de millimeter nauwkeurig. Zoals je misschien zelf al kunt raden zijn deze wanden op maat een stuk duurder als de standaard glazen schuifwanden. Wil je een schuifwand die niet al te duur is, maar toch nog van A-kwaliteit? Dan raden we je aan om een standaard schuifwand te nemen. Wil je een schuifwand precies op maat hebben afgewerkt en ben je bereid om wat meer te betalen? Dan raden we je de glazen schuifwand op maat aan.

Glazen schuifwand; eenvoudig optimaal genieten van je tuin.

De glazen schuifwand is de toegang tot jouw tuin. De schuifwanden zijn eenvoudig te plaatsen op een bestaande terrasoverkapping. Met de glazen schuifwand overkapping maak je als het ware een aanbouw aan. De combinatie van de schuifwand en overkapping zorgt ervoor dat je huis en tuin een uitstekende overschakeling maken. De glazen schuifwand is in alle weersomstandigheden ideaal te gebruiken. Als het koud is, geniet je vanuit je verwarmde overkapping van de uitzicht van je tuin. Wanneer het buiten warm is, zet je de glazen schuifwand eenvoudig open en geniet je ook volop van de uitzicht! Tip; bekijk ook eens onze glazen schuifwand prijs pagina.