Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Glazen schuifwand Lido – Impressie

Glazen schuifwand Lido S98

€ 649,95
Offerte aanvragen  
      

Levertijd: 2-3 weken

De glazen schuifwand Lido S98 bestel je, geheel naar wens, online of in onze showroom. De glazen schuifwand S98 heeft glaspanelen van 98 centimeter breed en is leverbaar in drie standaard RAL kleuren. Selecteer eenvoudig je gewenste breedte en inbouwhoogte van je glazen schuifwand en voeg eventueel enige opties toe. De Lido S98 wordt geheel kosteloos binnen twee weken aan huis geleverd. Doorloop de 8 simpele stappen en geniet van je nieuwe glazen schuifwand!


Selecteer de gewenste breedte. Je kunt kiezen uit 'standaard' breedte afmetingen. LET OP: Dit betreft de totale breedte van de glazen schuifwand.


Maak hierbij een keuze uit de juiste ‘hoogte categorie’ en hanteer hierbij de dagmaat gemeten vanaf bovenzijde van het vloeroppervlakte tot aan de onderzijde van het plafond oftewel goot. Aan de hand van deze hoogte selecteer je vervolgens de gewenste categorie.


Kies je gewenste kleur uit onze drie standaard kleurstellingen. De kleur antraciet is hierbij het meest gekozen en komt overeen met RAL7016. De cremewit kleur heeft de RAL-kleur 9001 en de kleur wit is overeenkomend met RAL9016. Alleen de kleur antraciet is in structuur lakwerk. De overige twee kleuren hebben een glad oppervlakte wegens het onderhoudsgemak. Bij iedere keuze is de onderrail van het systeem in de kleur zilvergrijs oftewel aluminium kleur.


Zilvergrijs aluminium is de standaard kleur die geleverd wordt. Let op! Wanneer je kiest voor een andere kleur, is de levertijd 3-4 weken.


Bestel eenvoudig verticale borstelprofielen mee. Deze worden geadviseerd in het geval van een stenen muurzijde. Het borstelprofiel beschermt het glas en zorgt voor een dichte aansluiting. LET OP: Komt u eigenlijk een beetje ruimte tekort, dan is een verticaal borstelprofiel vaak een goede (en voordelige) oplossing!


Je hebt gekozen om verticale borstelprofiel(en) toe te passen. In deze stap kies je de gewenste aantal sporen van het verticale borstelprofiel. Hierbij heb je de keuze om een 1 sporig borstelpofiel toe te passen voor een subtiele afwerking waarbij het profiel minimaal aanwezig is of indien je graag alle panelen van de schuifwand in het borstelprofiel wilt schuiven neem je dezelfde breedte aan zoals het systeem. Bijvoorbeeld 4 panelen oftewel 4 sporig tesamen met een 4 sporig borstelprofiel waarbij je alle glas panelen in het borstelprofiel kunt schuiven.


Bestel eenvoudig verticale tochtstrips mee. Deze tochtstrips zijn eenvoudig op de glaspanelen te monteren (klikken) en af te nemen.


Bij ons meeneem systeem nemen de panelen elkaar alleen mee bij het sluiten/dicht schuiven van de glazen schuifwand. Dit heeft als voordeel dat, bij het openen van de schuifwand, de panelen wel langs elkaar schuiven en je hierdoor een loopdeur kunt creëren zonder dat je de hele wand hoeft te openen. Het meeneem systeem is geproduceerd van hoogwaardig RVS en wordt compleet geleverd met rubberen eindstop en schroeven.

Let op: Wanneer je in de eerste stap kiest voor bijvoorbeeld 4 panelen, moet je ook kiezen voor de meeneem systeem voor 4 panelen.


Kies de gewenste meeneem systeem richting (van buitenaf gezien).


Bestel eenvoudig handgrepen mee. Je kunt de RVS geborsteld handgrepen zelf op elke gewenste positie monteren wegens het feit dat de handgrepen voorzien zijn van plakstrip. Reinig of ontvet het glas altijd voordat je de handgrepen gaat verwerken.


Bestel eenvoudig een funderingskoker mee. Voor een juiste fundering, zeker in het geval van een afschot, adviseren wij het gebruik van een aluminium funderingskoker. Dit is eenvoudig te verwerken en hiermee creëert u meteen een drainage voor een perfecte afwatering. Een waterpas eindresultaat gegarandeerd! De funderingskoker wordt in dezelfde kleurstelling als het systeem meegeleverd. Dus kies je voor een antraciet kleur ontvang je tevens een antraciet funderingskoker.

* Vereiste velden

€ 649,95

Details

Ideaal en voordelig systeem, kun je me er iets meer over vertellen?

Een terrasoverkapping wordt steeds vaker gezien als uitbreiding van de woonkamer oftewel een tuinkamer. Om de overkapping bij het woongedeelte te betrekken en van je buitenruimte te kunnen genieten in alle seizoenen is een glazen schuifwand Lido ideaal om toe te passen en langer te genieten in de avonduren. Glazen schuifwanden zijn een lust voor het oog en ideaal toepasbaar voor meer comfort onder je terrasoverkapping, balkon of aanbouw. Met een glazen schuifwand Lido kun je bij alle weersomstandigheden regen en windvrij genieten van je terras, tuin of balkon. Zie hieronder ook de montagehandleiding.Verder is de glazen schuifwand eenvoudig toe te passen als scheidingswand of terrasbeglazing. De panelen zijn geproduceerd van 10 mm gehard glas en verplaatst je de panelen eenvoudig door middel van de stofvrije gelagerde wielmodules welke in de slede van het glaspaneel verwerkt zijn. Vanwege de lage aluminium rail (standaard zilvergrijs van kleur) heb je zo min mogelijk last van een drempel. Uiteraard is deze afhankelijk van je vloertoepassing in te frezen oftewel te verzinken in de vloer. De panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan onderzijde, waarbij onderhoudsarme wielmodules voor een optimaal soepel schuivende deur zorgen en tevens stofvrij gelagerd zijn. Aan de bovenzijde worden de glazen panelen geleidt met een aluminium geleide profiel welke is voorzien van borstels. De totale breedte van één glazen standaard schuifwand paneel bedraagt 64, 82 of 98 centimeter. De glasprofielen waarin de wielmodules zich bevinden wordt standaard op 98 centimeter geleverd, ook zodoende bij de keuze voor 64 of 82 centimeter panelen, en kort je deze eenvoudig in naar de glasbreedte. Meet altijd per glas de maatvoering in de breedte op en tel hierbij 3 millimeter bovenop zodat je altijd een passend glasprofiel creëert.

Passen de standaard panelen niet? Of wil je graag een kleinere overlapping per paneel? Dan biedt de glazen schuifwand Lido op maat een uitweg. Hierbij worden namelijk de panelen geheel op maat geproduceerd. De Lido op maat schuifwanden is altijd op aanvraag. De glazen schuifwand Lido is optioneel te voorzien van tochtstrippen, borstelprofielen (indien je schuifwand bijvoorbeeld tussen twee muren wordt gemonteerd) of met aluminium handgrepen.D e glazen schuifwand is ideaal toepasbaar in combinatie met een terrasoverkapping, aanbouw en of balkon zonwering. 

Handige tips of gewoonweg toelichting van de glazen schuifwand

Klik op de onderstaande gewenste button voor de montagehandleiding of overige informatie omtrent de glazen schuifwanden. Nieuw in het assortiment zijn de standaard panelen met een breedte maatvoering van 64 centimeter. Bekijk hiervoor het type glazen schuifwand Lido S64.

Overzicht profiel afmetingen:

Heb je je afmeting opgemeten? Bepaal dan je gewenste systeem welke het best toepassend is voor je situatie. Alle systemen hebben een tolerantie waarde waardoor je speling in de hoogte kunt creëren. Deze maatvoeringen zijn afhankelijk van de glasmaat. Indien je de glasmaat boven in de filter selecteert verschijnt vervolgens automatisch de desbetreffende minimale en maximale inbouw afmetingen. Deze inbouw afmetingen zijn altijd van het terras uit gemeten tot en met de onderzijde van de goot en of plafond. De onderrail van het schuifsysteem is altijd in zilvergrijs aluminium kleur. De bovenrail + de glasprofielen waarin de wielmodules zich in bevinden is leverbaar in drie kleuren namelijk; RAL9001 Cremewit / RAL9016 Verkeerswit / RAL7016S Antraciet.

Afmetingen sporen schuifwand

Hoe leveren jullie de bestelling aan?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je binnen enkele dagen een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je rondom 5 weken een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. De producten worden zodoende altijd los aangeleverd (zie pakbon lijst in de mail van levering) welke je vervolgens op locatie in elkaar monteerd via onze montagehandleiding.

Op welke wijze is de betaling bij jullie mogelijk?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland) betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 20% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling.

Glazen schuifwand Lido S98

EUR

€ 649,95

0

0