Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Glazen schuifwand Lido – Impressie

Glazen schuifwand Lido Maatwerk Nero Basic Mat Zwart

€ 1.339,00

Levertijd: 3-4 weken

De glazen schuifwand Lido Nero Basic Maatwerk is leverbaar tot een max. breedte 98 centimeter en een max hoogte van 280 centimeter. De stalen binnendeuren of staal look deuren zijn immens populair in mat zwart en vanaf heden ook verkrijgbaar als glazen schuifwand Lido Nero. De glazen schuifwanden Lido Nero (RAL9005S zwarte kleur) zijn als maatwerk leverbaar in de breedte en hoogte. De mat zwart aluminium profielen geven de glazen schuifwand een industriële uitstraling. Het complete systeem, oftewel onderrail, bovenrail en glasprofielen, is mat zwart.
Vul de gewenste afmetingen van één paneel in. In de volgende stap kun je de gewenste aantal panelen kiezen. De minimale breedte is 64 centimeter en de maximaal breedte is 98 centimeter. De minimale hoogte is 196,5 centimeter en de maximaal hoogte is 280 centimeter. Aluminium afneembare tochtstrips met borstel RAL9005S (zwart structuurlak) worden standaard meegeleverd.


Bestel eenvoudig verticale borstelprofielen mee. Deze worden geadviseerd in het geval van een stenen muurzijde. Het borstelprofiel beschermt het glas en zorgt voor een dichte aansluiting. LET OP: Komt u eigenlijk een beetje ruimte tekort, dan is een verticaal borstelprofiel vaak een goede (en voordelige) oplossing!


Je hebt gekozen om verticale borstelprofiel(en) toe te passen. In deze stap kies je de gewenste aantal sporen van het verticale borstelprofiel. Hierbij heb je de keuze om een 1 sporig borstelpofiel toe te passen voor een subtiele afwerking waarbij het profiel minimaal aanwezig is of indien je graag alle panelen van de schuifwand in het borstelprofiel wilt schuiven neem je dezelfde breedte aan zoals het systeem. Bijvoorbeeld 4 panelen oftewel 4 sporig tesamen met een 4 sporig borstelprofiel waarbij je alle glas panelen in het borstelprofiel kunt schuiven.


Bij ons meeneem systeem nemen de panelen elkaar alleen mee bij het sluiten/dicht schuiven van de glazen schuifwand. Dit heeft als voordeel dat, bij het openen van de schuifwand, de panelen wel langs elkaar schuiven en je hierdoor een loopdeur kunt creëren zonder dat je de hele wand hoeft te openen. Het meeneem systeem is geproduceerd van hoogwaardig RVS en wordt compleet geleverd met rubberen eindstop en schroeven.

Let op: Wanneer je in de eerste stap kiest voor bijvoorbeeld 4 panelen, moet je ook kiezen voor de meeneem systeem voor 4 panelen.


Bestel eenvoudig handgrepen mee. Je kunt de RVS geborsteld handgrepen zelf op elke gewenste positie monteren wegens het feit dat de handgrepen voorzien zijn van plakstrip. Reinig of ontvet het glas altijd voordat je de handgrepen gaat verwerken.


Bestel eenvoudig een funderingskoker mee. Voor een juiste fundering, zeker in het geval van een afschot, adviseren wij het gebruik van een aluminium funderingskoker. Dit is eenvoudig te verwerken en hiermee creëert u meteen een drainage; Een waterpas eindresultaat gegarandeerd.

* Vereiste velden

€ 1.339,00

Details

Ideaal en voordelig systeem, kun je me er iets meer over vertellen?

Een terrasoverkapping wordt steeds vaker gezien als uitbreiding van de woonkamer oftewel een tuinkamer. Om de overkapping bij het woongedeelte te betrekken en van je buitenruimte te kunnen genieten in alle seizoenen is een glazen schuifwand Lido ideaal om toe te passen en langer te genieten in de avonduren. Glazen schuifwanden zijn een lust voor het oog en ideaal toepasbaar voor meer comfort onder je terrasoverkapping, balkon of aanbouw. Met een glazen schuifwand Lido kun je bij alle weersomstandigheden regen en windvrij genieten van je terras, tuin of balkon. Zie hieronder ook de montagehandleiding.Verder is de glazen schuifwand eenvoudig toe te passen als scheidingswand of terrasbeglazing. De panelen zijn geproduceerd van 10 mm gehard glas en verplaatst je de panelen eenvoudig door middel van de stofvrije gelagerde wielmodules welke in de slede van het glaspaneel verwerkt zijn. Vanwege de lage aluminium rail (standaard zilvergrijs van kleur) heb je zo min mogelijk last van een drempel. Uiteraard is deze afhankelijk van je vloertoepassing in te frezen oftewel te verzinken in de vloer. De panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan onderzijde, waarbij onderhoudsarme wielmodules voor een optimaal soepel schuivende deur zorgen en tevens stofvrij gelagerd zijn. Aan de bovenzijde worden de glazen panelen geleidt met een aluminium geleide profiel welke is voorzien van borstels. De totale breedte van één glazen standaard schuifwand paneel bedraagt 64, 82 of 98 centimeter. De glasprofielen waarin de wielmodules zich bevinden wordt standaard op 98 centimeter geleverd, ook zodoende bij de keuze voor 64 of 82 centimeter panelen, en kort je deze eenvoudig in naar de glasbreedte. Meet altijd per glas de maatvoering in de breedte op en tel hierbij 3 millimeter bovenop zodat je altijd een passend glasprofiel creëert.

Passen de standaard panelen niet? Of wil je graag een kleinere overlapping per paneel? Dan biedt de glazen schuifwand Lido op maat een uitweg. Hierbij worden namelijk de panelen geheel op maat geproduceerd. De Lido op maat schuifwanden is altijd op aanvraag. De glazen schuifwand Lido is optioneel te voorzien van tochtstrippen, borstelprofielen (indien je schuifwand bijvoorbeeld tussen twee muren wordt gemonteerd) of met aluminium handgrepen.D e glazen schuifwand is ideaal toepasbaar in combinatie met een terrasoverkapping, aanbouw en of balkon zonwering. 

Handige tips of gewoonweg toelichting van de glazen schuifwand

Klik op de onderstaande gewenste button voor de montagehandleiding of overige informatie omtrent de glazen schuifwanden. Nieuw in het assortiment zijn de standaard panelen met een breedte maatvoering van 64 centimeter. Bekijk hiervoor het type glazen schuifwand Lido S64.

Overzicht profiel afmetingen:

Heb je je afmeting opgemeten? Bepaal dan je gewenste systeem welke het best toepassend is voor je situatie. Alle systemen hebben een tolerantie waarde waardoor je speling in de hoogte kunt creëren. Deze maatvoeringen zijn afhankelijk van de glasmaat. Indien je de glasmaat boven in de filter selecteert verschijnt vervolgens automatisch de desbetreffende minimale en maximale inbouw afmetingen. Deze inbouw afmetingen zijn altijd van het terras uit gemeten tot en met de onderzijde van de goot en of plafond.

Afmetingen sporen schuifwand

Hoe leveren jullie de bestelling aan?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je binnen enkele dagen een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je rondom 5 weken een bericht per mail omtrent de leverdatum. Hierbij wordt tevens een tijdsindicatie oftewel dagdeel aangegeven. Vervolgens stuur je per mail een akkoord op de voorgesteld leverdatum en is de zending opgenomen in de planning. Belangrijk is dat wij tevens in de bezorgmail een pakbon toezenden. Print deze uit en check deze vooraf indien de juiste materialen en kleurstellingen zijn verwerkt. Altijd handig indien de chauffeur komen leveren om tevens de materialen af te vinken op de pakbon lijst. De producten worden zodoende altijd los aangeleverd (zie pakbon lijst in de mail van levering) welke je vervolgens op locatie in elkaar monteerd via onze montagehandleiding.

Op welke wijze is de betaling bij jullie mogelijk?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland) betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 20% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling.

Glazen schuifwand Lido Maatwerk Nero Basic Mat Zwart

EUR

€ 1.339,00

0