Carport kopen

Carport kopen doe je eenvoudig online bij ons. We hebben een excentriek aanbod van carports tegen superscherpe prijzen. Bij Overkapping33 staan we voor topkwaliteit, daarom bieden wij alleen carports (oftewel vrijstaande overkappingen) aan van fabrikanten die dezelfde opinie als ons delen. Wil jij eindelijk een veranda dak voor je voertuig(en)die eenvoudig te monteren is? Dan is de carport is ideaal voor jou. Je carport kopen doe je bij de nummer een online winkel van Nederland; Overkapping33.nl!

Carport kopen; Welke formaat kies jij?

Wanneer je kiest om een carport te kopen moet je weten in welke afmetingen je deze wilt hebben. Wanneer je in de breedte maar een auto onder de carport wilt hebben raden we je aan om de breedte van 3 of 3,22 meter te pakken. Wil je twee auto’s langs elkaar hebben? Dan kan je kiezen voor een carport of lamellendak van 5 meter breed. Vervolgens kan je gaan kijken hoe lang je de serre uitbouw wilt hebben. Kies uit 5, 6 of 8 meter. Bij de 8 meter lange carport is het mogelijk om twee auto’s achter elkaar te plaatsen. Wil je een langere afmeting? Neem contact op met onze klantenservice het kan zijn dat we je daar ook mee kunnen helpen.

 

Bouw je carport eenvoudig op met onze handleidingen

Onnodige kosten maken voor het inhuren van een montage team is overbodig bij Overkapping33.nl. Wij hebben montage handleidingen die het opbouwen van je carport zeer eenvoudig maakt. Als je een beetje handig bent heb je een houten carport binnen een dag gemonteerd met onze handleidingen. Mocht je tijdens het opbouwen van je carport vragen hebben kan je altijd onze klantenservice bereiken die je verder helpen. Heb je geen zin of tijd om je carport zelf te monteren kunnen we je natuurlijk ook in contact brengen met een van onze monteurs die het voor je kunnen gaan monteren. Voor de montage service kan je het best even contact opnemen met onze klantenservice 088 – 055 53 33 of vermeld bij het afrekenen dat je het wilt gaan laten monteren door onze monteurs in de opmerkingen. Bekijk ook eens veranda kopen of kosten overkapping, wanneer je van plan bent om een terrasoverkapping aan te schaffen.