Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Carport aluminium

Carport aluminium voor men die minimale onderhoud wilt. In het wisselvallige klimaat van Nederland is het een prettig idee dat je auto, caravan, boot of andere zaken beschermd zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Een carport aluminium van Overkapping33 is dan een uitkomst. Een carport aluminium is een fraaie overkapping met lange levensduur en heeft bovendien weinig onderhoud nodig. Daarnaast is het een waardevermeerdering van je huis of kantoor. Een carport aluminium zorgt ervoor dat je droog in- en uit kunt stappen, is goedkoper dan het aanbouwen van een garage.

Rooster  Lijst 
Rooster  Lijst 

Carport aluminium worden heden ten daag vaker toegepast dan een carport van hout. Carports over het algemeen zijn door de jaren heen steeds populairder geworden, dit komt omdat een carport vaak een stuk goedkoper is dan bijvoorbeeld een terrasoverkapping.

De verschillende mogelijkheden van een aluminium carport.

De aluminium carport heeft verschillende mogelijkheden m.b.t. hoe je de carport aluminium gaat gebruiken. Natuurlijk kan je de carport gebruiken voor het afdekken van je auto, maar je kan het ook gebruiken als een losstaande overkapping. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie terras creëren in het midden van je tuin. Bekijk ook eens onze carport kopen pagina.

Monteren van de aluminium carports, eenvoudig met Overkapping33.

Het monteren van de aluminium carports is eenvoudig zelf uit te voeren. Wij hebben handleidingen die jou stapsgewijs uitleggen hoe je de carport aluminium moet gaan plaatsen. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, zou de carport van aluminium er perfect bij moeten staan. Wens je liever een vakkundig montage team voor het plaatsen van je carport aluminium? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Overkapping33.nl helpt je graag de juiste keuze te maken!

Ben je aan het twijfelen of de carport aluminium bij jou past? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Je kan ons telefonisch bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Met de live chat zijn we vanaf 08:30 uur bereikbaar. Ook kan je voor advies en informatie langs komen in onze showroom vanaf 08:30 uur.