Héhé, eindelijk! De lente is weer in aantocht! Zet je schaatsen, muts en sjaal maar aan de kant! En haal je tuinset uit de schuur! De vogeltjes beginnen weer vrolijk te fluiten, de bloemetjes gaan bloeien en het wordt natuurlijk lekkerder weer! Begin dus op tijd om je tuin helemaal klaar voor de lente te maken!

Buiten, maar toch binnen

Fijn he, lekker buiten zitten? Maar het is natuurlijk jammer dat dit alleen mogelijk is als het weer het toelaat. Ken je dat? Het is een lekkere aangename temperatuur, maar er vallen van die stomme regendruppels uit de lucht. Je wilt buiten zitten door het lekkere weer, maar de regen houdt je tegen. Met een terrasoverkapping kan je deze regendruppels weren. En zo kun je niet alleen in de lente, maar ook de zomer, de herfst en zelfs in de winter optimaal genieten van je tuin.

Met een overkapping met glazen schuifwanden weer je vrijwel iedere weersomstandigheid. En aangezien de schuifwanden van glas zijn kun je er gewoon doorheen kijken. Zo zit je in feite binnen, en buiten tegelijk. Met een overkapping in je tuin zorg je ervoor dat je jaren lang nog meer kan genieten van je tuin! Je ervaart het echte lentegevoel natuurlijk gewoon in je eigen tuin!

Kom inspiratie opdoen voor de lente!

In onze showroom in Baarlo kun je meer inspiratie opdoen om de lente goed door te komen. Wij hebben niet alleen overkappingen, maar wij hebben 11 shops op het gebied van Home & Living. Kom eens een keertje kijken in onze showroom, onze medewerkers adviseren jou graag. Je kunt natuurlijk ook alles online bekijken in onze webshops, maar het is natuurlijk leuker om alles in het echt te zien!