Op Overkapping33 hebben we één type LED inbouwspots online staan. Echter hebben we veel meer LED inbouwspots op Led33.nl! Je kunt kiezen uit vijf types LED veranda spots met verschillende vormen en opties. Verder hebben we nog veel meer ander LED inbouwspots die ideaal zijn voor in de keuken of in de badkamer. Om een beeld te krijgen bij het complete aanbod, raden we je zeker aan om onze andere webwinkel Led33.nl te bezoeken. Ook hebben we andere LED verlichting, zoals de LED trap verlichting en nog veel meer andere spotjes. Weet jij al waar jij voor gaat kiezen? Bekijk snel ons aanbod!


Hoe verwerk je de LED spots in een overkapping

Wanneer je de LED inbouwspots in een terrasoverkapping moet je eerst gaten gaan boren in de profielen van het dak. Daar hebben wij een speciale gatenboor voor. Met deze gatenboor is het eenvoudig om de inbouwmaat in de profielen te boren. De transformator verstop je achter een muurprofiel en de kabels trek je dan door de profielen van de terrasoverkapping. Wanneer je dit hebt gedaan en je hebt de LED inbouwspots aan de stroom gehangen, kun je gaan genieten van een verlichte terrasoverkapping. Wij bieden ook een montagehandleiding aan die je stapsgewijs uitlegt hoe je de LED inbouwspots moet gaan aansluiten.

Bezoek onze showroom

In Venlo hebben we een uitgebreide showroom waar twee overkappingen met LED verlichting staan gepresenteerd. Daar kun je de lichtsterkte en kleur van de spots bekijken. Ook kun je natuurlijk de terrasoverkappingen in onze showroom bekijken. Onze showroom is 6 dagen per week geopend. Je kunt een bezoek brengen zonder een afspraak te maken. Waar wacht jij nog op? Bekijk onze openingstijden en besluit wanneer je onze showroom gaat bezoeken! De koffie staat al voor je klaar. Geen tijd of zin om langs te komen? Dan kunnen we je ook te woord staan per telefoon, via de e-mail of via de live chat.