Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Op Overkapping33 hebben we één type LED inbouwspots online staan. Echter hebben we veel meer LED inbouwspots op Led33.nl! Je kunt kiezen uit vijf types LED veranda spots met verschillende vormen en opties. Verder hebben we nog veel meer ander LED inbouwspots die ideaal zijn voor in de keuken of in de badkamer.

Read More
Comments | Posted By Rex

Tips om tuinieren leuker te maken

23 jun. 2016 10:12:00

Ruim de helft van de Nederlanders geeft in een onderzoek aan dat ze op zien tegen tuinieren. Een aantal redenen hiervoor zijn dat ze het vaak te zwaar en te tijdrovend vinden. En ik denk dat iedere tuinliefhebber dit kan beamen: Het gras maaien, de heg snoeien, dat vervelende onkruid wieden, ervoor zorgen dat planten niet bevriezen in de winter, de tuin ongedierte vrij houden en je tuinmeubilair schoon houden.  In Nederland schijnt het zonnetje al niet zo vaak, dus wanneer het lekker buitenweer is willen de meeste lekker genieten van de tuin in plaats van er in werken. 

Read More
Comments | Posted By Paul Jacobs

De lente is in aantocht!

22 apr. 2016 11:20:55

Héhé, eindelijk! De lente is weer in aantocht! Zet je schaatsen, muts en sjaal maar aan de kant! En haal je tuinset uit de schuur! De vogeltjes beginnen weer vrolijk te fluiten, de bloemetjes gaan bloeien en het wordt natuurlijk lekkerder weer! Begin dus op tijd om je tuin helemaal klaar voor de lente te maken!

Read More
Comments | Posted By Paul Jacobs

Overkapping aluminium of hout?

22 apr. 2016 11:10:06

Waar kies jij voor; aliminium of houten overkapping? We leggen de voor en nadelen voor jou op een rijtje zodat je de juiste keuze kan maken voor jouw situatie!

Read More
Comments | Posted By Pieter

Zelf de overkapping monteren?

22 apr. 2016 10:28:36

Dat kan, wij leggen u graag uit waar je op moet letten. Ook krijgt u van ons uit handleiding met uitleg bij het aanschaffen van jouw overkapping.

Read More
Comments | Posted By Pieter